Защо Емили Райтаковски пази брачната си халка?

Супермоделът е щастлив от развода си, но продължава да изпитва трудности с ходенето по срещи.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 05 февруари 2023

Емили Ратайковски разкри, че е запазила брачната си халка, след като е подала молба за развод.

В последния епизод на своя подкаст "High Low", супермоделът говори за края на дългогодишната си връзка със Себастиан Беър-МакКлард, който настъпи миналата есен.

"Все още го пазя. Има го това разбиране, че всеки път, когато чуя история за развод или видя новина на тази тема, трябва да си кажа "О, това е толкова тъжно", а аз буквално казвам "Браво за вас".

Емили Райтаковски

"Мисля, че бившият ми съпруг, с когото все още съм много, много добра приятелка, би казал, че това е най-доброто нещо, което можеше да ни се случи", продължава Емили. "Не мисля, че разводът е нещо тъжно. Познавам много хора, които са нещастно женени от много дълго време, защото се страхуват от развода. Не мисля, че това е нормален начин на живот."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СИНЪТ НА ЕМИЛИ РАТАЙКОВСКИ СЕ СНИМА С ДОНАТЕЛА ВЕРСАЧЕ

По време на друг скорошен епизод на "High Low", Ратайковски, която в момента излиза с комика Ерик Андре, разказа какви са честите предизвикателства, свързани с излизането по срещи.

емили райтаковски

"Ходила съм на срещи, на които не е имало папараци и си казвам "Ето, всичко е наред", но съм имала и такива, в които се виждам за първи път с някого и край, навсякъде в интернет имаме снимки и започват да пишат, че сме двойка", разкрива Емили.

"Обикновено след такива моменти близките ми приятели ми казват: "Този човек е възхитен и е направо на седмото небе, че са го снимали с теб." И тогава осъзнавам колко отвратително се чувствам. Казвам си: "Не бих искала да бъда с някой, който е развълнуван да бъде сниман с мен." Това не е добър знак", признава още тя.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA