Всички говорят за Тейлър Суифт и Хари Стайлс на наградите "Грами"

Двамата бивши винаги демонстрират добри и топли взаимоотношения.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 06 февруари 2023

Тейлър Суифт и Хари Стайлс демонстрираха, че е възможно бивши да са в наистина добри отношения.

Изпълнителката на "All Too Well" танцуваше по време на live сета на Стайлс на тазгодишните "Грами" и го аплодира на крака, когато той спечели статуетката за Най-добър поп вокален албум.

Разбира се, феновете веднага побързаха да споделят кадри от моментите в Twitter, коментирайки вече любимата звездна двойка.

Тейлър и Хари се разделиха в началото на 2013 г., след като се срещаха няколко месеца в края на 2012 г.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СПИСЪКЪТ С ПОБЕДИТЕЛИТЕ: ВСИЧКИ ЗВЕЗДИ, КОИТО ГРАБНАХА "ГРАМИ"

Въпреки че се смята, че Тейлър е написала няколко песни в албума си "1989" за Хари, самият той само е хвалил парчетата и неведнъж е споделял, че е поласкан от факта.

"Да напиша песен за някой друг или някой друг да направи това за мен... това е голямо ласкателство, дори ако песента не е толкова мила, все пак си отделил време за нея... а Тейлър е и страхотен текстописец", коментира Стайлс неотдавна.

Суифт почти не е коментирала връзката им, откакто сложиха край, въпреки че в "Out of the Woods" говори именно за несигурността им по време на романса.

"Главното чувство, което имах през цялата ни връзка, беше безпокойството", гласи текста на сингъла. "Тъй като връзката ни беше толкова крехка, се усещаше и много колеблива. И винаги се питах: "Добре, коя ще е следващата ни пречка? Колко време имаме преди това да се превърне в ужасна бъркотия и да се разделим? Месец ли или три дни?"

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA