Шакира отпразнува празника на влюбените по интересен начин

Звездата продължава да демонстрира гнева си, който изпитва към Жерар Пике.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 15 февруари 2023

Шакира публикува интересно видео на фона на песента „Kill Bill" на SZA.

За първия си Свети Валентин след раздялата ѝ с Жерар Пике, певицата качи видео, на което демонстрира гнева си, който изпитва към него.

Изпълнителката на "Hips Don't Lie" отбеляза празника на влюбените с видео, в което пее песента "Kill Bill" на SZA и чисти пода на кухнята си. Тъй като не е облечена с домашно облекло, а с елегантен черен гащеризон и високи черни ботуши, това подказва, че едвали идеята ѝ е просто да свърши домакинските си задължения. 

Изборът на песента със сигурност говори достатъчно за мотива на видеото ѝ, тъй като текстът на "Kill Bill" се съсредоточава около презряна жена, която се отдава на най-смелите си фантазии за отмъщение, за да излекува разбитото си сърце.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЖЕРАР ПИКЕ ПРОДЪЛЖАВА НАПРЕД С НОВАТА СИ ПРИЯТЕЛКА

„Може да убия бившия си/Не е най-добрата идея/Новата му приятелка е следващата, но как стигнах до тук?", пее колумбийската суперзвезда във видеото. „Може да убия бившия си/Все още го обичам/Предпочитам да съм в затвора, отколкото сама/Направих всичко от любов."

Звездата не написа нищо под видеоклипа, но сподели много миналия месец с текста на песента си „BZRP Music Session #53".

Испаноезичното парче разказва за връзката ѝ с Пике и последиците от нея.

„Съжалявам, скъпи, трябваше да те изгоня преди време / Вълчица като мен не е за новобранци / Вълчица като мен не е за момчета като теб", пее тя в песента, напомняйки за своя хит от 2009 г. „She Wolf", издаден малко преди двамата да се срещнат през 2010 г. „Аз съм твърде добра за теб и затова ти си с някой точно като теб."

„Желая ти късмет с моята заместничка", пее тя. „Размени Ferrari за Twingo / Замени Rolex за Casio / Прекарваш много време във фитнеса, но мозъкът ти също се нуждае от тренировки."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA