Хилари Дъф не иска да играе Лизи Макгуайър никога повече

Звездата заяви, че работи усилено, за да се отърве от имиджа си на детска звезда.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 28 февруари 2023

Хилари Дъф обяснява защо „не иска повече да играе Лизи Макгуайър".

35-годишната звезда от Disney Channel призна, че „наистина не иска повече да бъде Лизи Макгуайър, колкото и готино да беше".

„Толкова дълго хората ми казваха „Лизи, Лизи, Лизи", обясни тя, докато обсъждаше израстването в очите на обществеността в подкаста „Добри момчета" с Джош Пек и Бен Софър. „Просто имах отчаяна нужда да бъда себе си."

„Мислех си, че музиката ще бъде добър начин да се представя на света наново", добави Дъф.

хх

Дъф играе едноименната смела предтийнейджърка в сериала "Лизи Макгуайър" в двата му сезона от 2001 до 2004 г. по Disney Channel. След това сериала продължи и с игралния филм "Лизи Макгуайър" от 2003 г., в който тя участва.

По-късно актрисата влезе в главните роли във филмите "Деца на килограм", "Историята на Пепеляшка", "Не се предавай", "Перфектният мъж",  и "Материални момичета".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ХИЛАРИ ДЪФ ГОВОРИ ОТКРОВЕНО ЗА ХРАНИТЕЛНОТО СИ РАЗСТРОЙСТВО

Днес тя играе в „Как се запознах с баща ви" в главната роля на Софи.

Хилари издаде дебютния си студиен албум "Santa Claus Lane" през 2002 г. и обясни в подкаста на Пек, че музиката в крайна сметка се е оказал ключът, който ѝ е помогнал да се отдалечи от образа си на Лизи Макгуайър.

дфгхй

„Бих казала, че това бяха пет години от живота ми, в които просто се опитвах да се ориентирам и да стана човека, който исках да бъда, а не това, което всички искаха да бъда.", сподели тя.

„Спомням си, че бях на турне и имаше майки, които идваха при мен и казваха: „Никога не се променяй! Каквото и да правиш, просто никога, никога, никога не се променяй!", спомня си актрисата и певица. 

„И аз отивах в съблекалнята си и се чудих „Какво?" Вероятно не са имали нищо предвид, но можете ли да си представите да кажете на 18-годишен "никога да не се променяй"?"

Изпълнителката на Metamorphosis каза, че „наистина искам" да правя повече музика, добавяйки: „Липсва ми тази моя версия. И определено смятам, че имам какво да направя в този аспект, просто не знам кога. Мисля, че ще го направя, но в момента едва имам достатъчно време, за трите си деца.".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA