Дженифър Лорънс ще бъде наета да излиза с много по-млад мъж

Актрисата участва в нова романтична комедия, която ще излезе по кината на 23 юни.

Дженифър Лорънс ще изиграе жена, която е наета да излиза със срамежлив 19-годишен младеж във филма „No Hard Feelings".

От 23 юни ще можем да гледаме най-новия филм на актрисата, в който тя ще търси начин как да запази дома си и да запази работата си. За съжаление всичко, което открие като вариант ще бъде да излиза с много по-млад мъж от нея срещу определена цена.

В четвъртък Sony Pictures Entertainment показа първия трейлър към комедията, в която 32-годишната актриса играе шофьор на Uber и приема молбата на двама родители (Матю Бродерик и Лора Бенанти) да се среща със сина им Пърси (Андрю Барт Фелдман).

Видеото показва, че Мади (Лорънс) приема предложението на родителите в замяна на кола, за да продължи да работи като Uber и да живее в дома си, след смъртта на майка ѝ.

Срещата с Пърси обаче е пълна с предизвикателства и обрати, тъй като той първоначално възприема усилията на Мади като опит за отвличане.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ОКАЗВА СЕ, ЧЕ ДЖЕНИФЪР ЛОРЪНС Е ФЕНКА НА ПИЙТ ДЕЙВИДСЪН

По-късно обаче изглежда, че тя започва да помага на младежа да придобие повече увереност като мъж и възрастен и го запознава с приятелите си като заявява, че „всъщност е много сладък".

Трейлърът показва още една ситуация, в която Пърси пие твърде много алкохол на парти, докато се опитва да се утвърди като възрастен, но за съжаление случайно удря Мади.

фгхй

„На ръба да загуби бащиния си дом, Мади открива интригуваща обява за работа: богати родители с хеликоптер търсят някой, който да се „срещне" с техния интровертен 19-годишен син, Пърси, преди да замине за колеж.", гласи официалното описание на лентата. „За своя изненада, Мади скоро открива, че Пърси не е сигурен доход."

Актрисата беше забелязана през октомври да снима сцени за филма в Лонг Айлънд, Ню Йорк. Освен Лорънс, Фелдман, Бродерик и Бенанти, участва и Натали Моралес като приятелка на Мади.

Предстоящият филм е режисиран от режисьора Джийн Ступницки, който е съавтор на сценария с Джон Филипс. Двамата преди това си сътрудничат по комедията "Добри момчета" от 2019 г. , в която Ступницки режисира, а Филипс продуцира.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA