Селена Гомес не е влюбена, но продължава да търси любовта

Певицата и актриса сподели, че все още търси любовта във видео в TikTok.

Селена Гомес казва, че „все още търси любовта", но в момента не е влюбена.

30-годишната певица сподели видео в TikTok, в което казва: „Мразя, когато момичетата си казват: „О, Боже, моята любов дори не знае, че съществувам." Защото моето "влюбване" дори не съществува!"

Под клипа тя написа: „Все още съм тук и го търся, хахахаха".

Звездата от „Only murders in the building " носеше розова риза с копчета, а косата ѝ беше пусната на леки вълнообразни къдрици.

@selenagomez

Still out here lookin for him lol

♬ original sound  - laica chan

Съвсем наскоро актрисата бе свързвана с Дрю Тагарт от The Chainsmokers, след като двамата бяха забелязани заедно на боулинг през януари. Гомес обаче отхвърли слуховете и заяви, че е необвързана чрез публикация в Instagram, която по-късно изтри.

TikTok-ът на звездата беше също изтрит, след като се оказа замесена в драма със съпругата на бившия си Хейли Бийбър и Кайли Дженър.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СЕЛЕНА ГОМЕС Е БИЛА ЗАСРАМЕНА ОТ КОЛЕГИТЕ СИ

Миналия месец изпълнителката на "Wolves" се пошегува, че прекалено е ламинирала веждите си, а някои хора в социалните медии обвиниха Дженър и Бийбър, че се подиграват на Селена след като те също публикуваха такова видео в Instagram.

25-годишната основателка на "Kylie Cosmetics" побърза да коментира в TikTok: „Това трябва да спре. Нямам нищо към Селена и не съм видяла нейните публикации за веждите ѝ! Вие, момчета, правите нещо от нищо. Това е глупаво."

селена гомес

Гомес повтори мнението ѝ, добавяйки: „Съгласна @kyliejenner. Всичко е ненужно. Аз съм фен на Кайли!"

След това обаче звездата се оказа въвлечена в още един скандал с 26-годишната Бийбър, когато тя отговори на видео на най-добрата ѝ приятелка Тейлър Суифт.

В клип, моделът се престори, че запушва устата си, когато водещият Method Man спомена „последния албум на Тейлър Суифт".

Показвайки подкрепа, изпълнителката на "Heart wants what it wants" написа: „Много съжалявам, но най-добрaта ми приятелка е и ще продължава да бъде една от най-добрите в играта."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA