Джъстин Бийбър вече може да движи лицето си свободно

Певецът информира феновете си за здравословното си състояние.

Джъстин Бийбър показа, че може да движи лицето си след като беше диагностициран със синдрома на Рамзи Хънт миналата година.

Носителят на Грами показа подвижността на лицето си в Instagram история, след като през юни 2022 г. разкри, че е диагностициран със синдром на Рамзи Хънт, който му причинява частична парализа на лицето.

„Изчакайте", написа той на краткия клип докато местеше очи от едната страна на другата, а след това се усмихва широко докато песента „Ice T" на Tems звучеше за фон.

Джъстин Бийбър

Лекарите му са казали, че в допълнение към лицевата парализа, заболяването може да причини и загуба на слуха, затова изисква незабавно лечение.

Когато Бийбър разкри здравословната си диагноза певецът каза, че симптомите му включват неспособност да мига с едното око, не може да вдига веждата си, нито да движи ноздрата или да се усмихва напълно.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЪСТИН БИЙБЪР ПРОДАДЕ ПРАВАТА ВЪРХУ МУЗИКАЛНИЯ СИ КАТАЛОГ

„Това е доста сериозно, както виждате. Иска ми се това да не е така, но очевидно тялото ми ми казва, че трябва да намаля темпото и се надявам да разберете. Ще използвам това време за почивка и релакс, за да се върна на 100%, за да мога да правя това, за което съм роден.", каза той тогава.

Той добави, че отделя време за „упражнения за лице, за да върна лицето си към нормалното". „Ще се върне към нормалното. Просто трябва време.", сподели Джъстин. „Не знаем колко време ще продължи, но в един момент ще бъде наред.

След като поднови световното си турне "Justice World Tour", той изнесе шест концерта, след което отново паузира оставащите дати.

„Това наистина ми се отрази", написа той през септември в Instagram. „През миналия уикенд бях в Рио и дадох всичко от себе си на хората в Бразилия. След като слязох от сцената, изтощението ме връхлетя и осъзнах, че трябва да направя здравето си приоритет в момента. Така че ще си взема почивка от турнето. Ще се оправя, но имам нужда от време, за да си почина и да се оправя."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA