Селена Гомес иска да сложи край на "войната" с Хейли Бийбър

Съпругата на Джъстин е започнала да получава смъртни заплахи, а изпълнителката на "Slow Down" адресира ситуацията директно.

Селена Гомес помоли феновете си да са по-мили с Хейли Бийбър, тъй като са започнали да ѝ отправят "смъртни заплахи".

"Хейли Бийбър се свърза с мен и ми каза, че е получавала смъртни заплахи и много коментари, изпълнени с негативизъм и омраза", сподели изпълнителката на "Slow Down" в Story през уикенда. "Не за това се боря и не такива действия защитавам. Никой не трябва да получава омраза или тормоз. Винаги съм се застъпвала зад добротата и наистина искам всичко това да спре."

селена

Публикацията на Селена излиза на бял свят, след като звездата от "Only Murders in the Building" беше замесена в предполагаема драма с Хейли и Кайли Дженър миналия месец.

Тогава Гомес се пошегува, че е прекалила с ламинирането на веждите си, а някои хора в социалните мрежи обвиниха Дженър и Бийбър, че ѝ се подиграват с подобно видео в Instagram.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СЕЛЕНА ГОМЕС Е БИЛА ЗАСРАМЕНА ОТ КОЛЕГИТЕ СИ

25-годишната основателка на Kylie Cosmetics побърза да коментира в TikTok: "Това трябва да спре. Нямам нищо към Селена и не съм видяла нейните публикации за веждите ѝ! Вие, хора, правите нещо от нищо. Това е глупаво."

Гомес повтори мнението ѝ, добавяйки: "Съгласна, @kyliejenner. Всичко е ненужно. Аз съм фен на Кайли!"

@haileybieber tested out 2 new @rhode ♬ Low - SZA

След това обаче звездата се оказа въвлечена в друг скандал със съпругата на Джъстин, тъй като тя отговори на видео на най-добрата ѝ приятелка - Тейлър Суифт.

Във видео супермоделът се преструва, че запушва устата си, когато чуваме "последния албум на Тейлър Суифт", а Селена се включи, заявявайки: "Много съжалявам, но най-добрaта ми приятелка е и ще продължава да бъде една от най-добрите в играта."

Няколко драматични ситуации по-късно, Гомес обяви, че отново се оттегля за почивка от случващото се в интернет пространството.

"Ще си почина от социалните мрежи, защото това е малко глупаво. Аз съм на 30 и съм твърде стара за това. Но ви обичам толкова много и ще се видим по-скоро, отколкото си мислите", сподели тя във видео в TikTok.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA