Хейли Бийбър подкрепи Селена Гомес

Официално може да обявим, че двете обявиха мир помежду си.

Хейли Бийбър хареса снимка на Селена Гомес в Instagram в знак на подкрепа.

Моделът хареса снимката на Селена, на която се вижда тя да е с платинена коса и бански в лилаво-розов цвят. След изявленията си в края на миналата седмица стана ясно, че двете официално се следват в Instagram, което преди не се беше случвало, освен че Хейли е харесвала няколко снимки на Гомес в Instagram преди.

Чрез дълги съобщения бившата и сегашната половинка на Джъстин Бийбър помолиха феновете да спрат да тормозят Болдуин Бийбър. 

Селена първа сподели мнението си като помоли феновете да спрат с негативните коментари. "Хейли Бийбър се свърза с мен и ми каза, че е получавала смъртни заплахи и много коментари, изпълнени с негативизъм и омраза.", сподели звездата.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СЕЛЕНА ГОМЕС Е БИЛА ЗАСРАМЕНА ОТ КОЛЕГИТЕ СИ

И добави: "Не за това се боря и не такива действия защитавам. Никой не трябва да получава омраза или тормоз. Винаги съм се застъпвала зад добротата и наистина искам всичко това да спре."

След това, Болдуин Бийбър изрази благодарността си за това, че певицата говори открито и обясни, че всеки, включително тя, може да бъде по-внимателен с това какво казва и публикува онлайн.

хейли

„Искам да благодаря на Селена, че каза всичко това, тъй като  през последните няколко седмици двете обсъждахме как да спрем всичко, което продължава да се говори за взаимоотношенията ни.", написа тя в своята история в Instagram според Elle

„Последните няколко седмици бяха много трудни за всички и милиони хора виждаха толкова много омраза, което е изключително вредно. Въпреки че социалните медии са невероятен начин да се свързваме, моменти като този само разделят хората.", продължи Хейли.

И завърши: „Нещата винаги могат да бъдат извадени от контекста или да се тълкуват по различен начин. Всички трябва да сме по-внимателни относно това, което публикуваме и казваме, включително и аз. В крайна сметка вярвам, че любовта винаги ще бъде повече от омразата и негативността, винаги ще има повече съчувствие и състрадание."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA