Росалия и Рау Алехандро са постигнали перфектния баланс

Звездната двойка обяви годежа си с официалното музикално видео към "Beso".

Росалия и Рау Алехандро се балансират взаимно.

След като обявиха годежа си чрез музикалния видеоклип на дуета им "Beso", звездната двойка разкрива каква е динамиката им за Billboard.

"Рози има по-солидна музикална база от мен. Aз съм по-екстровертен в музиката си, но тя е много по-дисциплинирана", казва 30-годишният Алехандро. "Тя е луда работохоличка. Уроци по пиано, уроци по танци, уроци по пеене; В началото не разбирах защо го прави, но след известно време си казах: "Добре, нека се опитам да последвам примера ѝ и ще видим." И разликата е огромна."

30-годишната певица добави: "Той е много по-спокоен. Сякаш има много силна вяра в нещата и някак си вярва във вътрешното си усещане. Винаги ми казва да се отпусна, да се оставя на течението. И само като ми казва това ми помага. Той ме балансира."

Пуерториканската звезда каза още, че двамата "пазим гърба си", като споделят идеи и се мотивират взаимно.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: РОСАЛИЯ И RAUW ALEJANDRO ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ПРАВЯТ МУЗИКА ЗАЕДНО

"Ние някак си се представляваме взаимно. Ако искам да направя нещо лудо, понякога си казвам: "По дяволите, не: аз съм гаджето на Росалия", каза изпълнителят на "Todo De Ti". "Трябва да вдигна летвата. Грижим се за репутацията ни, мотивираме се взаимно и продължаваме да се развиваме заедно."

Размишлявайки върху възможността за бъдеще, в което единият е успешен, а другият не, регетон певецът е категоричен: "Когато срещнах Рози, тя беше позиционирана много по-добре от мен и това никога не е било проблем."

За изпълнителката на "LLYLM" връзката винаги ще бъде на първо място: "Късметлийка съм да бъда твой партньор и искам да бъда до теб. Чувствам това независимо от кариерите ни."

Тя добави: „Разбира се, че кариерата ми е супер важна, но в същото време ти си мой спътник в живота ми и всичко останало е на второ място." 

„Ние бяхме на различни етапи от кариерите си и искахме да накараме феновете ни да се съсредоточат върху това, което правим, върху нашите индивидуални проекти", казва Алехандро. „Хората обичат драмата в света на развлеченията и романтичната връзка винаги ще има предимство. Усетихме, че ако нашата излезе наяве, усилията, които и двамата полагаме за музиката ни няма да бъдат забелязани."

И добави: „Винаги сме знаели, че искаме да правим музика заедно. Мина много време и да събера всичките си чувства към нея в три песни беше почти невъзможно. Това означава, че ще прекарам дните си в писане и писане на още много песни за и с нея. RR завинаги!"

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA