Приянка Чопра е избирала само "нарцистични" мъже преди Ник Джонас

Двамата са комуникирали в продължение на две години чрез съобщения.

Приянка Чопра често е излизала с мъже, които са били „нарцистични", преди да се омъжи за Ник Джонас.

По време на гостуването си в подкаста на Дакс Шепърд, Armchair Expert, звездата разговаря откровено за миналите си връзки преди Джонас и как е започнала връзката си с него.

"Имах много бурна връзка, когато се запознах с Ник. Имахме общи приятели, които не харесваха в каква връзка бях тогава и ми казаха: "Знаеш ли, че Ник също е необвързан. Той не е обвързан, но всъщност беше. Така че беше сложно и за двама ни", казва Чопра. "Тогава Кевин ме е посочил на билборд и е казал: "Трябва да ѝ се обадиш", така че той просто ми изпрати съобщение да му дам номера си."

приянка чопра

Приянка разкри, че преди Ник често е влизала в "дълги връзки, в които бяхме постоянно заедно". "Когато започнах да излизам с него бях на 35, а Ник беше на 25. Затова в началото бях много дистанцирана, защото прецених книгата по корицата", добави тя. "Исках да се установя, не да правя глупости. Бях готова да съм сериозна и не осъзнавах, че съпругът ми всъщност е 70-годишен мъж, заседнал в тялото на 30-годишен."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПРИЯНКА ЧОПРА И НИК ДЖОНАС ИМАТ ЕДНАКВИ ТАТУИРОВКИ

Въпреки че за първи път са започнали да общуват през 2016 г., едва през май 2018 г. са отишли на първата си среща, а само няколко месеца по-късно сключват брак.

"Поддържахме връзка през тези две години от време на време.", казва тя. "Въпреки че отидохме заедно на Met Gala през 2017 г., защото и двамата бяхме необвързани и бяхме облечени в Ralph Lauren. От екипът им ни казаха: „Знаете ли, имаме аутфит за двойки. Искате ли да отидете заедно?".

приянка чопра

Актрисата с умиление си спомня как Джонас се е държал като "джентълмен" към нея на церемонията и не се е отделил от нея цяла вечер.

"В отношенията продължавах да правя едни и същи грешки. Бях с много нарцистични мъже. Просто трябваше да разбера защо си избирам такива. Постоянно бях с убеждението "Ти си на първо място". Винаги съм търсила някого, с когото да бъда уязвима и не осъзнавах, че тази ми уязвимост дава сила на тези мъже", добави тя.

И продължи: "Имах прекрасни връзки, няма значение дали бившите ми бяха добри или лоши, те ме оформиха като човек. Но тази последна година и половина преди да срещна съпруга си ми даде толкова много яснота за това, от което имам нужда."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA