EVA стана на 25

Екипът на списанието събра колеги, приятели и съмишленици в незабравима модна вечер.

19 юни 2023

На 15 юни списание EVA отпразнува своя 25-и рожден ден. Първият юбилей, който съотнасяме с представата за век - четвъртък век. Колегите ни се осмелиха да провокират въображението на 11 български модни дизайнери с вечната и свята тема - Ева.

Вдъхновени от нея, те създадоха своите капсулни модели, а гостите на събитието имаха възможността да видят и преживеят ексклузивния проект, в който се включиха Антония Йорданова и Кристина Бъчварова от Knapp, Христина Чекова и Мартина Бонева от They ARE, Никола Флоридов от HIMIK, Мина Кайе от Maria Queen Maria, Нели Митева от платформата "Иван Асен 22", Вяра Лазарова от FEDE, Нели Анастасова, Sarah Hirsch и Николай Божилов.

И понеже гледаме в бъдещето – тези тоалети вече са дигитализирани и качени на платформата DressX, тоест изстреляни в дигиталната метавселена, където могат да бъдат "облечени" по мета-поводи от всички. За първи път български дизайни са част от това. И то е не само ново преживяване на модата, но и новата отговорност на новата по-щадяща мода.

Събитието се състоя с подкрепата на Бритиш Американ Табако, Volkswagen, Aperol, Answear, LUX Botanicals, Visages, Сладкарница Теа и Media Clean.

EVA 25

Екипът на EVA посрещна специалната вечер със страхотни модели от Answear.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA