Хали Бери откровена за остаряването и самоувереността

Актрисата с равносметка за живота си на 57-годишния си рожден ден.

Ася Иванова
Ася Иванова 14 август 2023

Фотография: Profimedia

Хали Бери днес навършва 57 години и споделя, че е по-уверена в женствеността и сексапила си от всякога.

"Най-важното нещо е като жена да приемете ситуацията, в която се намирате – и да я прегърнете. Казвам това, защото съм в средата на менопаузата си, но всичко, което си мислех, че знам за нея е погрешно. Животът ми не е свършил. В обществото все още има място за мен и изобщо не е задължително да се пенсионирам."

"Аз съм най-добрата версия на себе си, след като станах на 56 години", казва Хали в интервю пред Women's Health. "Оспорвам всички онези стереотипи за това как трябва да изглеждате по определен начин или да се чувствате по определен начин докато карате менопауза", продължава тя.

Носителката на Оскар откровено заявява, че сега има най-много какво да предложи като жена. "Най-накрая осъзнах, че това, което имам да кажа, е ценно, дори ако никой друг не е съгласен", допълва тя. "Можем да направим разговорите за проблемите със здравето на жените по-малко табу, като се осмелим да говорим за това", отбеляза Хали. "Ако започнете разговора, повечето жени ще ви последват. Знаете ли защо? Защото това е нещо, което копнеем да направим. Това е нещо, от което сме били лишени и е нещо, което искаме да споделим една с друга."

Както тя каза: „Нуждаем се само от разрешението да го направим."
Хале, която каза, че е „в средата на менопаузата", отбеляза как прегръщането на нейното пътуване я е вдъхновило да разбие обществените очаквания.

"Оспорвам всичко, което си мислех, че знам за менопаузата", казва Бери.  "Бъдете наясно кои сте и как искате да живеете живота си, защото е ваш и само ваш."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA