THE #AWARDS 2023 - време е за гласуване!

Не пропускайте да подкрепите своите фаворити още сега!

Ася Иванова
Ася Иванова 06 октомври 2023

След огромния успех на първите две издания на #AWARDS, екипите на Attica EVA и United Partners отново обединяват сили, за да отличат най-добрите създатели на дигитално съдържание в България.

Жури от изявени професионалисти в света на PR практиките, социалните мрежи, маркетинга и шоубизнеса ще оценява всички номинирани, а публиката също има възможност да се включи в избора чрез онлайн вот на www.hashtagawards.bg. Може да подкрепите своите фаворити до 24 октомври, а големите фаворити ще станат ясни на 27 октомври. Гласувайте сега!

awards

В категория BEAUTY са номинирани дамите, които ни оставят без дъх с вълшебството, което ежедневно сътворяват върху лицата си, благодарение магията на на грима. Може да избирате своята любимка сред Ваня Петрова, Марина Младенова, Снежана Атанасова и Стефи Шотова.

awards

Дамите, от които ежедневно черпим вдъхновение за най-актуалните модни тенденции от техните акаунти в Instagram, са Валери Йорданова, Глория Петкова, Денина Мартин, Полина Илиева. Те са и нашите номинирани в категория FASHION тази година.

awards

awards

В категория LIFESTYLE тази година се отличават профилите на Андреа Банда Банда, Деница Василева, Ивомила Петкова, Стефи, докато в направление YOUTUBE номинациите отиват при Емил Конрад, Китодар Тодоров, Andy Studio и Стан.

awards

Гери Баева, Константин Таквор, Никола Симеонов и Тео Владиславов са имената на хората, които цяла година ни вдъхновяват да изпробваме нови и все по-изкушаващи рецепти. Определено категория FOOD ще бъде една от най-оспорваните.

awards

Безспорно, майките са едни от най-вдъхновяващите дами в интернет пространството. Те успяват да се справят с отглеждането на своите деца и едновременно с това лавират с още куп задължения, така че не е учудващо присъствието в категория МАМА на дами като Бояна Генова, Маги Сан, Мона Гочев и Теодора Тодорова. 

awards

Ива Гагарова, Мари Шуманова, Мария Тарашманова и Сибел Кавлакова са IT момичетата в категория BREAKTHROUGH OF THE YEAR. Неподправената естетика на всяка от тях кара броят на почитателите им онлайн да расте, а коя ще прибере вкъщи престижната статуетка, тепърва предстои да разберем.

awards

Александра Жекова, Ваня Щерева, Тино и Филип Буков са номинирани в категория CELEBRITY. Te могат да се похвалят не само със супер успешните си кариери, но и като вдъхновяващ пример за хилядите си почитатели в интернет пространството, които се множат с всяка изминала минута.

awards

Бас ловим, че знаете много добре следващите имена. Венцислав Благоев, Илиян и Вероника, Лили Аначкова и Милен Колев ни карат да отваряме приложението TIKTOK и ни забавляват с всяко свое видео, което споделят с нас. Именно те са и тазгодишните фаворити в едноименната категория.

awards

Има едно нещо, което свързва Борислав Лазаров, Виолина Младенова, Дора Сивкова и Ралица Кашинова, и това е любовта им към спорта. Те са го превърнали в своя кауза и са посветили всяка своя минута от ежедневието на него. Затова и не е учудващо, че те са номинираните в категория SPORT. Изберете своя фаворит!

THE #AWARDS 2023 се осъществява с любезната подкрепа на BelleBox,  L'Oreal Paris, Seewines, Talent Media, Queisser Pharma, MiAmante, Roku Gin, Ариана Радлер 0.0% и Matti-d.

Ексклузивен медиен партньор на събитието е bTV, а всички интересни подробности около церемонията може да следите в Instagram на @thehashtagawards_bg.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA