Нови кадри от "Joker: Folie а Deux" с Лейди Гага и Хоакин Финикс

Продължението се очаква на голям екран на 4 октомври 2024 г.

Ася Иванова
Ася Иванова 15 февруари 2024

Режисьорът на "Joker: Folie а Deux" Тод Филипс сподели няколко кадъра на Хоакин Финикс и Лейди Гага като Жокера и Харли Куин.

"Надявам се денят ви да е пълен с любов", написа той и напомни датата, на която можем да очакваме премиерата на лентата. 4 октомври 2024 г. - това е моментът, в който новият Жокер вече ще е на голям екран.

Все още няма подробности около историята, която се развива в лентата. Имаше съмнения, че ще бъде мюзикъл, но операторът на първите две части на "Жокер" Лорънс Шер опроверга всички слухове.

Част от снимките на "Joker: Folie à Deux" се проведоха в Ню Йорк. Освен Гага и Финикс, в лентата ще видим още Брендън Глийсън, Катрин Кийнър, Джейкъб Лофланд и Хари Лоути. Зази Бийц, която участва в първия "Жокер" като Софи, също се завръща.

Оригиналният "Жокер" на Филипс се превърна в боксофис феномен през 2019 г., като спечели малко над 1 милиард долара в световен мащаб, за да стане най-касовият в историята. Финикс дори спечели "Оскар" за най-добър актьор. Очаква се продължението да пожъне същия успех.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA