Защо Риана пропусна тазгодишната Met Gala?

Поп дивата отказа поканата в последния момент.

Ася Иванова
Ася Иванова 07 май 2024

Фотография: Profimedia

Риана тази година пропусна едно от най-очакваните модни събития на годината - Met Gala. 36-годишната певица не се появи в Музея на изкуствата Метрополитън в Ню Йорк в понеделник вечер. А вече е ясна и причината за това.

За съжаление се оказва, че нейното отсъствие е свързано със здравето й. Източник разкрива пред People, че Риана е трябвало да отмени посещението си, тъй като е болна от грип.

Появата на Рири на Met Gala е една от най-очакваните, тъй като тя винаги представя емблематични визии през годините. Дори тази година поп дивата сподели какво точно планира да носи на модното събитие. Тя разкри, че смята да заложи на по-семпла визия. "Идвам като статист тази година. Идвам за вечерята", пошегува се певицата. "Аз съм майка. Нямам време за много глупости," бе категорична Риана.

Интересен факт е, че само два дни преди шоуто на Met Gala, Рири присъства на друго модно събитие. Тя подкрепи своята половинка A$AP Rocky на неговия A$AP Rocky X Puma pop-up, организиран в Arcade Fundimensions по време на събитието Grand Prix F1 в Маями, Флорида. Новата линия на 35-годишния рапър е вдъхновена от моторния спорт колекция от обувки, облекло и аксесоари.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA