Любо Киров и Михаела Маринова с нов дует

Видеото към "Вселена" е вече факт и може да го гледате тук:

Ася Иванова
Ася Иванова 22 май 2024

Фотография: Virginia Records

След страхотния си общо проект от 2020 г. - "Мога", пътищата на Любо Киров и Михаела Маринова се пресичат отново. Днес двамата ни изненадват със своята нова "Вселена".

"Щеше да е много странно, ако "Мога" няма продължение. Възприемам срещата си с Любо като съдбовна. Той ми стана учител на много нива, прегърна ме и r един от хората, които най-много вярват в мен. Работата с него е вдъхновение", споделя Михаела. Песента е по музика, текст и аранжимент на Михаела и Ангел Дюлгеров и е част от втория студиен албум на изпълнителката "До безкрай". 

Любо Киров се влюбва в парчето от първо слушане, по време на саундчек преди един от концертите от миналогодишното му турне, на което Михаела Маринова е гост. "Когато я чух, аз запях. Никой не може да ме убеди, че тази песен не е дует, писан за мен и Михаела. Всеки е щастлив да пее с някой, подобен на него", казва Любо Киров.

За първи път феновете ще чуят на живо дуета на концертите от предстоящото турне на Любо Киров, на което Михаела ще е отново специален гост. Видеото към "Вселена" е вече факт и всички фенове могат да го видят:

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA