Предстои ни After Hours Social Club

Go Guide започва нова серия от ивенти, които ще ни предложат различен облик на петъчните парти забавления.

21 юни 2024

Медията за градска култура Go guide отново ни изненадва с поредна любопитна серия от събития, които обещават да претворят градската среда и да търсят нови, вълнуващи локации за партита в любимата за всички петък вечер.

Събитията им After Hours Social Club са естествено продължение на серията им от ивенти After Work Social Club, които ни предлагаха страхотни коктейли, музикална селекция и любопитни теми в часовете след края на работния ден. Сега с After Hours Social Club от медията ни обещават да покачат до нови висоти парти вайба на петъчните вечери и да вдъхнат нов облик на начина, по който сме свикнали да разпускаме преди дългия уикенд. After Hours Social Club ще ни покаже как нетрадиционни локации се превръщат в парти пространства за летежи и копнежи. Може би не си предполагал, но в града ни има толкова много нетипични места, на които не си танцувал досега. Go Guide дава нов прочит на градската среда и я поглежда през призмата на идеалното и нестандартно място за всяко следващо събитие. Стилът си остава добре познатият – страхотни коктейли, диджеи и музика на живо, тематични и интересни кътове и усмивки колкото цяла София може да побере.

Първото издание на After Hours Social Club е с име "Облаци и волности", а в него ни очаква неподправен микс от парти, градска култура и музика, защото, както гласи мотото на събитието – няма нищо по-хубаво от облаци по време на залез! Целувка, въздишка, усмивка, облаците на After Hours Social Club са място, на което да се скриеш, за да се намериш. Изживяваме ги сред достолепната архитектура в Националния дворец на културата и отиваме на място, за да видим добре познатата локация в нов вид – като игрална площадка, дансинг и сцена за парти от най-чист Go Guide вид. На събитието те очакват музика и коктейли, страхотни кътове и специални изненади. Не пропускай датата 28 юни, часа 20:00 и локацията НДК, Тераса + Зала, ет. 8. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA