Work! Work! Work!

как си днес какво правиш защо как какво

future

film

като кралиците

Предстоящ нов албум и вероятна сделка за милиони – 2019-а започва повече от добре за Риана…„Work, work, work…" пее  тя в едно от най-хитовите си парчета. Барбадоската дива определено знае как да заблести и то не само на музикалната сцена. През последната година бе номинирана зацели 25 музикални награди, без дори да издаде нов сингъл или албум, и участва в една от най-касовите ленти, оглавили боксофис класациите за 2018-а  – „Бандитките на Оушън", заедно с Ан Хатауей, Сандра Бълок и Кейт Бланшет.

 

Gallery

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

След множество колаборации и рекламни кампании със световно известни брандове като Dior, Puma, Manolo Blahnik и Armani, през 2017 Риана лансира собствена козметична марка, носеща името Fenty Beauty. Премиерата на линията съвпадна с нюйоркската седмица на модата, а феновете на Рири и верните beauty последователи от цял свят не скриха вълнението си в социалните мрежи. За първия месец от пускането на колекцията, продажбите на Fenty Beauty достигат 72 милиона долара, продуктите се изчерпват за минути, а според статистика,в Обединеното кралство на всеки три минути се е продавал продукт от линията – постижение, което успява да надмине популярността на козметични империи като NYX и Kylie Cosmetics.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

След специалната колаборация Fenty x Puma, през есента на 2018-а, Риана обявява пускането на предстоящата си колекция бельо Savage x Fenty. Първите официални кадри от фотосесията предизвикаха голям интерес, различните специални селекции от нея могат да бъдат открити онлайн, но феновете вече са в очакване на ново модно начинание. А то далеч няма да се забави и може да стане факт много по-скоро, отколкото някой е подозирал – говори се, че Риана предстои да сключи сделка с модния конгломерат LVMH, който притежава брандове като Louis Vuitton, Givenchy и Dior и съвместно с тях да пусне колекция луксозни дрехи и аксесоари. Слуховете се засилиха още повече, когато съвсем наскоро, тя се появи в публичното пространство с чифт слънчеви очила, носещи логото „Fenty" на една от рамките. Към момента няма официален коментар и от двете страни, но заедно с това, очакваме и нов албум, който вече потвърдено, ще се появи на пазара тази година след предшественика „Anti", който излезе още в началото на януари 2016 г.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Главният редактор на британския Vogue казва за Риана: „Безстрашна икона в музикалната индустрия, бизнес дама, а когато става дума за комбинацията между мода и известност, никой не може да го направи както нея." – думи, след които не бихме могли да направим нищо друго, освен да очакваме всеки следващ творчески проект на пълномощния посланик на Барбадос  – напълно официална титла, която е едно от многото впечатляващи постижения в резюмето на поп дивата.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA