На българските младежи им пука за децата

Над 20 младежи и студенти вече са били част от екипа на УНИЦЕФ „Шампиони за децата". Организацията търси новите си герои, а инициативата вече подкрепиха певиците Михаела Маринова и Йоана, актрисата Радина Думанян, както и влогърите Magi San и Dimikask.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 декември 2019

УНИЦЕФ набира вдъхновяващи и мотивирани младежи, които да станат герои в екипа „Шампиони за децата на УНИЦЕФ " и да подкрепят мисията за по-добро бъдеще за всяко дете. „Шампионите" имат важната роля целогодишно да привличат повече съмишленици за общата кауза, както и да разширят семейството от редовни дарители.

Като основна причина да подкрепят децата в нужда и да кандидатстват за „Шампиони за децата", младите хора изтъкват факта, че им „пука". Вълнуват се от съдбата на децата на България - деца в неравностойно положение и такива, които растат без родителска грижа.

2424

„Ако ви се вършат добрини и мечтаете работата ви да има кауза – кандидатствайте и станете част от екипа на „Шампиони за децата"! Нека заедно подкрепим децата. Защото ни пука!" – коментира певицата Михаела Маринова.

„Най-лесно е да кажем, че това е работа на държавата и да не променим нищо – ако всеки от нас може да подобри с нещо състоянието на тези в нужда, длъжни сме да го направим." – споделя мотивацията си Йоана.

185

Като част от своята дългосрочна програма за редовно дарителство „Благодетел", през ноември 2018 г. УНИЦЕФ България стартира инициатива за набиране на средства чрез директна комуникация (Face-to-Face) на различни публични места в гр. София. Инициативата се изпълнява от екипите „Шампиони за децата", които са позиционирани на ключови локации в столицата – площади, градски градини и паркове, търговски и бизнес центрове, както и на събития.

От екипите „Шампиони за децата" може да научите повече за настоящите кампании и програми на УНИЦЕФ в България, за резултатите от последните години с подкрепата на хиляди благодетели от цялата страна, както и да разберете как да се присъедините към голямото семейство на УНИЦЕФ в България чрез редовни дарения към организацията. „Шампионите" се отличават с брандирани екипи с логото на организацията, както и с бадж за идентификация с контакти на УНИЦЕФ.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA