Подари усмивка и любов на дете в нужда

При покупката на всеки продукт с марка Natural Factors, част от сумата отива за дете в риск.

Живеем във време, в което ако трябва да разчитаме само и единствено на себе си, трудно бихме могли да се справим с всичко. Важно е да помагаме на останалите, а официалният представител на Natural Factors за България направи точно това, като се включи в каузата на SOS Детски селища, посветена на грижата за деца в риск. Благодарение на финансовата подкрепа, която Natural Factors България осигурява за организацията, част от сумата от всеки закупен продукт на марката, отива за нуждаещите се деца.

Вие също можете да станете част от тази благородна инициатива, като закупите продукт на Natural Factors в някоя от следните аптеки: Ремедиум, Гален, Асклепий, Астра, Маринов, Нове, Субра, К-Крес кактус, Запад, Royal pharmacy, Матрикариа, Ди Фарма, Рени, Марви.

Natural Factors е един от водещите производители на натурални хранителни добавки в Северна Америка. Компанията предлага богата гама витамини и минерали, билкови екстракти, антиоксиданти, колаген и други естествени средства за здраве и красота.

Периодът на кампанията е от март до юни 2020 година.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA