Лудостите на звездите: Защо Кание Уест не натиска сам копчетата на асансьора?

Кание е деспотичен със своя персонал. Кара ги дори да носят един определен цвят, който не го дразни

Силвия Канин
Силвия Канин 17 март 2020

Звездните претенции не спират - те искат безумни неща, защото са богати и известни или защото са го заслужили с неспирна работа и много лишения. Кой знае... Оставяме на вас да прецените...

МАРАЯ КЕРИ, ГОРДА ДИВА

Никой не се съмнява, че Марая Кери има красив и уникален глас. Знаехте ли обаче, че певицата трябва спи поне петнадесет часа на ден, за да постигне звученето, от което се чувства удовлетворена. Също така Марая разкрива, че леглото й е заобиколено с двадесет (забележете!) уреда за овлажняване на въздуха и е покрито с хавлиени чаршафи, а таванът в стаята й има специален дизайн, за да може водата да се отцежда по стените.

mariah

За разлика от много свои колеги, Марая Кери не крие, че има маниер на дива, както на сцената, така и извън нея. Източници разказват, че през 2009 г. певицата напуска бясна церемонията по встъпване в длъжност на президента Барак Обама, защото се оказва, че няма запазено място на масата на първата двойка.


След като прави резервация за отсядане в престижен хотел в Лондон, звездата отказва да влезе в сградата, докато пред нея не се постеле червен килим, украсен с бели свещи.

Марая Кери редовно си позволява да закъснява с часове за различни професионални ангажименти и очаква съблекалнята й да бъде пълна с плюшени агънца, които да й напомнят за многобройните й почитатели. Едва ли може да се направи точен списък със знаменитостите, с които известната певица е имала словесни пререкания. Кавга, която придобива широка популярност, е с ексцентричната Ники Минаж. Когато рап изпълнителката адресира конфликта с Марая в една от песните си, поп звездата просто коментира: „Но аз не знаех, че тя може да пее”. Пресата е пълна с безброй истории за претенциите на певицата и най-вероятно повечето от тях са истина. 

Може би обаче най-звездният момент в живота на красавицата е раждането на близнаците Морокан и Монро. Кери настоява по време на извършването на процедурата цезарово сечение да звучи запис от живо изпълнение на нейния хит Fantasy. Каква е причината? Марая иска първото, което децата й ще чуят, когато се появят на белия свят, да бъде звукът от бурни аплодисменти.

КАНИЕ УЕСТ, 100% ЕГО

Вероятно вече сте се убедили в неопровержимата истина, че Кание Уест обича и се възхищава на Кание Уест повече от всичко на света. Въпреки че известната му съпруга Ким Кардашиян е превърнала експлоатацията на медийно внимание в чисто изкуство, рапърът не й отстъпва по нищо, стане ли въпрос за поведение на разглезена дива.

kanye

Уест се определя като „най-великия артист на своето поколение”. Легендарната самооценка на певеца е толкова висока, че на един от концертите си той признава на екзалтираните фенове, че „най-голямата болкав живота ми, е, че никога няма да бъда на свое живо изпълнение”.

Сами се досещате, че някой с толкова високо мнение за себе си ще се задоволи само с най-доброто и няма да се посвени постави своите изисквания на масата за преговори. Така например Кание заявява на организаторите на Шоуто на Джуулс Холанд, че няма да участва в предаването, ако килимът в съблекалнята му не е изгладен (да, изгладен с ютия) до съвършенство и всички  предмети не бъдат заменени с такива в бял цвят.

Един от бившите бодигардове на звездата разкрива пред медиите,
че зад закрити врати рапърът е дори още по-взискателен и никой никога не знае какво ще провокира избухливия му нрав.

Стив Стануилс, който е работил за редица известни знаменитости, сред които Леонардо ди Каприо и Тоби Магуайър, споделя, че Кание Уест отказва да натиска сам копчетата на асансьора, в който се вози (може би се притеснява от бактерии), изисква от подчинените си да носят само черно и забранява на охранителите си да общуват със съпругата му Ким по какъвто и да е повод. Бодигардът разказва, че веднъж е трябвало да се грижи за малката дъщеря на семейство Уест и това се оказало далеч по-лесна задача от  постоянните капризи на самовлюбения й баща.

 

 

Текст: Наталия Александрова

Фотография: Profimedia

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA