Лудостите на звездите: Защо Кание Уест не натиска сам копчетата на асансьора?

Кание е деспотичен със своя персонал. Кара ги дори да носят един определен цвят, който не го дразни

Силвия Канин
Силвия Канин 17 март 2020

Звездните претенции не спират - те искат безумни неща, защото са богати и известни или защото са го заслужили с неспирна работа и много лишения. Кой знае... Оставяме на вас да прецените...

МАРАЯ КЕРИ, ГОРДА ДИВА

Никой не се съмнява, че Марая Кери има красив и уникален глас. Знаехте ли обаче, че певицата трябва спи поне петнадесет часа на ден, за да постигне звученето, от което се чувства удовлетворена. Също така Марая разкрива, че леглото й е заобиколено с двадесет (забележете!) уреда за овлажняване на въздуха и е покрито с хавлиени чаршафи, а таванът в стаята й има специален дизайн, за да може водата да се отцежда по стените.

Лудостите на звездите: Защо Кание Уест не натиска сам копчетата на асансьора?

За разлика от много свои колеги, Марая Кери не крие, че има маниер на дива, както на сцената, така и извън нея. Източници разказват, че през 2009 г. певицата напуска бясна церемонията по встъпване в длъжност на президента Барак Обама, защото се оказва, че няма запазено място на масата на първата двойка.


След като прави резервация за отсядане в престижен хотел в Лондон, звездата отказва да влезе в сградата, докато пред нея не се постеле червен килим, украсен с бели свещи.

Марая Кери редовно си позволява да закъснява с часове за различни професионални ангажименти и очаква съблекалнята й да бъде пълна с плюшени агънца, които да й напомнят за многобройните й почитатели. Едва ли може да се направи точен списък със знаменитостите, с които известната певица е имала словесни пререкания. Кавга, която придобива широка популярност, е с ексцентричната Ники Минаж. Когато рап изпълнителката адресира конфликта с Марая в една от песните си, поп звездата просто коментира: „Но аз не знаех, че тя може да пее”. Пресата е пълна с безброй истории за претенциите на певицата и най-вероятно повечето от тях са истина. 

Може би обаче най-звездният момент в живота на красавицата е раждането на близнаците Морокан и Монро. Кери настоява по време на извършването на процедурата цезарово сечение да звучи запис от живо изпълнение на нейния хит Fantasy. Каква е причината? Марая иска първото, което децата й ще чуят, когато се появят на белия свят, да бъде звукът от бурни аплодисменти.

КАНИЕ УЕСТ, 100% ЕГО

Вероятно вече сте се убедили в неопровержимата истина, че Кание Уест обича и се възхищава на Кание Уест повече от всичко на света. Въпреки че известната му съпруга Ким Кардашиян е превърнала експлоатацията на медийно внимание в чисто изкуство, рапърът не й отстъпва по нищо, стане ли въпрос за поведение на разглезена дива.

kanye

Уест се определя като „най-великия артист на своето поколение”. Легендарната самооценка на певеца е толкова висока, че на един от концертите си той признава на екзалтираните фенове, че „най-голямата болкав живота ми, е, че никога няма да бъда на свое живо изпълнение”.

Сами се досещате, че някой с толкова високо мнение за себе си ще се задоволи само с най-доброто и няма да се посвени постави своите изисквания на масата за преговори. Така например Кание заявява на организаторите на Шоуто на Джуулс Холанд, че няма да участва в предаването, ако килимът в съблекалнята му не е изгладен (да, изгладен с ютия) до съвършенство и всички  предмети не бъдат заменени с такива в бял цвят.

Един от бившите бодигардове на звездата разкрива пред медиите,
че зад закрити врати рапърът е дори още по-взискателен и никой никога не знае какво ще провокира избухливия му нрав.

Стив Стануилс, който е работил за редица известни знаменитости, сред които Леонардо ди Каприо и Тоби Магуайър, споделя, че Кание Уест отказва да натиска сам копчетата на асансьора, в който се вози (може би се притеснява от бактерии), изисква от подчинените си да носят само черно и забранява на охранителите си да общуват със съпругата му Ким по какъвто и да е повод. Бодигардът разказва, че веднъж е трябвало да се грижи за малката дъщеря на семейство Уест и това се оказало далеч по-лесна задача от  постоянните капризи на самовлюбения й баща.

 

 

Текст: Наталия Александрова

Фотография: Profimedia

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA