Крис Дженър от вчера до днес! Майка и машина за пари (ГАЛЕРИЯ)

06 януари 2021

Абсолютната майка и абсолютният мениджър, причината да се появи терминът momager, съвсем скоро навърши 65 и това е достатъчна причина да надникнем в живота й чрез любимите ни нейни снимки.

Жената, която превърна сестрите Кардашиян в най-известните жени на света може да се похвали с изключително много бизнес начинания и успехи. Въпреки, че злите езици все още се шегуват, че именно тя пуска порно видеото на Ким преди години и така изстрелва брюнетката на първите страници на всички таблоиди, много вярват, че Крис е чисто и просто любяща майка и бизнесдама.

Дали виновна за успеха на Кардашиян със задкулисни игри или, използвайки методите на маркетинга, Крис е третата най-богата в семейството си. Първо и второ място се делят от Ким и Кайли, които притежават по 900 милиона долара. След тях е и ред на Крис, която в банковата си сметка има 60 милиона долара. 

Освен финансовите успехи, чудесната визия и 38-те милиона последователи в Instagram, Крис може да се похвали и с 29 години по-младо гадже. Крис и Кори Гембъл се запознават през август 2014-а в Ибиза. И двамата са поканени на парти, което Кание организира за 40-ия рожден ден на дизайнера Рикардо Тиши. Кори прави първата стъпка, като отива при мама Крис, за да й каже колко секси изглежда в роклята си.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA