Сърцето на Стара София се превръща в център за събития

Pirotska 5 Event Center е оново ново място, от което всеки има нужда за корпоративно, музикално или медийно събитие.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 14 септември 2022

Пиротска е една от най-старите и колоритни улици в София и като такава винаги впечатлява. Намираща се в сърцето на столицата, минаваме през нея с широко отворени очи и винаги намираме нещо, което грабва интереса си.

Така в сградата на бившето кино „Македония" удобно се е настанил най-новият център за събития в града – Pirotska 5 Event Center. След реставрация, бившите кинозали пазят духа на иконичното си време, но по един по-модерен начин.

цжгбхн

Те са превърнати в просторни и уютни зали за всякакъв вид събития. Всички са борудвани с нужната техника за наистина запомнящи се и вълнуващи мероприятия.

Така Pirotska 5 Event Center се превръща в перфектната комбинация от максимално удобство, комфорт и стилен интериор за следващото ви събитие. Разходката ни започва от просторното и голямо предверие, което ни напомня на чаровна павирана уличка, сгушена в града.

В него се помещава билетен център, който предлага всички удобства за  онези, които ще организират голям концерт или спектакъл.

дфжгх

Пренасяйки се в един друг свят, пред нас се отварят широките врати на уютното лоби, в което  откриваме модерен бар с изчистен дизайн и огромен видео екран. Оборудвано е с една от най-модерните озвучителни системи и осветление.

Докато разглеждаме виждаме, че мястото спокойно може да събере между 50 и 100 души, в зависимост от разпределението и вида на масите. Пространството е идеално за семинари, презентации, медийни или частни събития.

дфгх

Стълбите нагоре ни отвеждат на втория етаж, където откриваме основната зала, събираща около 800 души. Състои се от модерен правоъгълен бар, покрай който има стилни и комфортни сепарета с високи маси. Определено всеки гост ще се почувства специален седейки на тях.

Помислено е и за гостите, които ще са част от програмата. Огромната сцена е оборудвана с висококачествено озвучаване – Adamson, осветление от последно поколение, огромен LЕD екран с HD резолюция, машини за пушек, конфети и специални ефекти.

дцфжгх

Но, тово ново и модерно място не свършва до тук. Поглеждайки нагоре виждаме луксозния VIP балкон за 120 гости с елегантна червена мека мебел, килими и собствен бар, които гости ще имат перфектна гледка към сцената.

Третият етаж предлага уют и комфорт за специални гости или частни събития.

Запознавайки се с екипа на Pirotska 5 Event Center виждаме професионален екип, който ще съдейства, за извличането на максимума от всяко пространство, съоръжения и ресурси, за да подсигури успешното и перфектно преминаване на следващия ви повод.

ертъ

Освен това, Pirotska 5 Event Center предлага голям набор от възможности за брандиране и подредба на всяко едно от пространствата, за да отразяват идентичността на организатора.

За повече въпроси и връзка с професионалния екип на Pirotska 5, който ще съдейства за всеки етап от планирането и реализацията на мероприятието ви, можете да звъннете на телефон +359 89 993 0919 или имейл: events@pirotska5.com

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA