Робърт Дауни-джуниър и Сюзън Дауни - 18 години любов

Двойката празнува дългогодишен брак и безценна връзка, като никоя друга.

Ася Иванова
Ася Иванова 28 август 2023

Фотография: Profimedia

Робърт Дауни-джуниър за пореден път засвидетелства любовта си към жената, която (според неговите думи) е спасила живота му - съпругата му Сюзън.

Той използва социалната мрежа Instagram, за да честити на своята любима жена 18 години от сватбения им ден и сподели кадри преди и сега.

НАЧАЛОТО

Двамата се срещат през 2003 година по време на снимките на филма "Готика". Робърт участва с Хали Бери в лентата, докато Сюзън (тогава Сюзън Левин) продуцира кино лентата, като се явява вицепрезидент на продуцентската компания Silver Pictures. По-късно тя споделя, че не е била заинтригувана от актьора, а дори е мислела, че е доста странен. Освен това не е искала да има връзка с някои от актьорите, а и Робърт тогава не е имал добра слава. В този момент той има сериозни проблеми с алкохола и наркотиците, които дори стават причина за раздялата му със Сара Джесика Паркър. Освен това актьорът известно време прекарва и в затвора.

Любовта обаче е по-силна от всичко и само няколко месеца по-късно Робърт и Сюзън се сгодяват. Те се женят през 2005 г., а Сюзън е тази, която помага на актьора да се откъсне от пороците си. Тя е дала ултиматум на Дауни-джуниър - или тя, или наркотиците. И изборът е ясен. Двойката се сдобива с първото си дете Екстън Елиас през февруари 2012 г., а две години по-късно, през ноември 2014 г., се ражда и второто им дете - момиче, което кръщават Аври Роел.

Робърт Дауни-джуниър и съпругата му Сюзан

Робърт има още едно дете, от бившата си съпруга - певицата Дебора Фалконър, за което е женен между 1992 и 2004 г. Двамата имат син - Индио Фалконър Дауни.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA