Кое е новото момиче до Леонардо ди Каприо?

Актьорът отново не изневери на стила си и в момента има връзка с 25-годишния модел Витория Черети.

Ася Иванова
Ася Иванова 03 септември 2023

Фотография: Profimedia

Макар вече да наближава 50-те, Леонардо ди Каприо продължава да избира за партньорки момичета до 25години. 

И новата жена до него е току-що навършила 25 и като повечето му приятелки, се изявява на модния подиум.

Напоследък актьорът все по-често е забелязван в компанията на красивата брюнетка Витория Черети. Но коя е тя?

Леонардо ди Каприо и Витория Черети

Черети е родена в италианския град Бреша през 1998 г. Тя се впуска в света на модата през 2012 г., когато е едва на четиринадесет години. Кариерати й започва, след като се нарежда сред финалистите на конкурса Elite Model Look. След няколко години тясна работа с най-добрите италиански дизайнери, започва и нейния забележителен възход в индустрията. От 2017 г. тя е дефилирала на модния подиум за едни от най-известните дизайнери в света. Впоследствие е избрана за лице на кампании на Alexander McQueen, Chanel, Fendi, Givenchy, Prada, Ralph Lauren, Versace, Valentino и много други. Тя е и настоящият посланик на Chanel Beauty, както и лицето на аромати като "All You Need is Love" на Tiffany & Co. и дебютния аромат "Arizona" на Proenza Schouler.

Витория Черети

По време на пандемията през 2020 година, Черети се омъжва за италианския диджей Матео Милери в Ибиса, Испания. Интересен е факта, че до момента двамата не са обявили раздялата си. Това предизвик доста спекулации по въпроса.

Папарашките снимки на Витория с Леонардо, докато ядат сладолед в Санта Барбара, обиколиха света. Слуховете, че двамата са заедно се родиха през май, когато двамата се срещнаха на филмовия фестивал в Кан. Предполагаемият флирт между двамата предизвика любопитството на медиите от цял ​​свят. Първо, защото ДиКаприо все още беше свързван с Джиджи Хадид, която освен всичко е и приятелка и колежка на Витория. А от друга страна, защото и Черети все още е омъжена за Матео Милери.

Витория Черети

Последната обща поява на Витория със съпруга й датира от април, когато двамата присъстваха заедно на Coachella. Оттогава не е известно какво се случва с двойката. Факт е обаче, че до момента нито Витория, нито Лео са коментирали слуховете за евентуалната си връзка. Сигурно е обаче, че двамата споделят един приятелски кръг. Някои от колежките на Витория са романтично свързани с едни от най-близките приятели на холивудската звезда. Затова и Черети прекаа голяма част от лятото си на борда на яхтата на ДиКаприо.

Джиджи Хадид и Витория Черети

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA