Борис и Елица Бехар-Михайлов не могат да опишат любовта си, но я изживяват

Двамата са последните герои в специалния ни проект с Tommy Hilfiger, който прави връзката между семейството и модата още по-топла и вълнуваща.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 19 декември 2023

Този сезон Tommy Hilfiger прави реверанс към своето ДНК, поставяйки акцент върху семейството. Ключовата дума се появява повече от няколко пъти в разговора ни с Борис и Елица Бехар-Михайлов.

Те пристигат на снимачната площадка малко след Звезди и Кало, с които са добри приятели. Държа да отбележа, че официалните версии на интервютата с двете двойки продължават точно 15:56 минути. Началото на това с Ели и Боби всъщност е за началото на връзката им - преди цели десет години. Макар, цитирам, тя да е на 19, а той - на 21 и да не знаят какво се случва, от първата им среща са наясно, че ще бъдат заедно. По това време Боби живее в Италия и се налага да се справят с разстоянието. Противно на милион други примери, не се увенчават с провал, а с истинска любов.

И двамата признават, че към днешна дата не могат да опишат взаимоотношенията си. Предизвиквам ги да опитат и наистина виждам, че не е най-лесната задача. "Просто сме много различни характери", казва Ели, а Боби потвърждава. "Много се обичаме, много се караме, нормалните неща за 10-годишна връзка. На първо място сме най-добри приятели и мисля, че това ни крепи. Страстта може да си отиде за малко, после отново да се появи, но с разговорите винаги намираме път един към друг." Как обаче разбираш от първата секунда, че искаш да бъдеш с този човек и пропускаш неловкия период, в който не знаеш дали той е гадже, много близък приятел или нещо по средата? "Аз никога не бях чувствала такова спокойствие, разбиране, дори да се прибереш вкъщи и просто да си помълчите." Тук Боби споменава "комфортна зона" - но не онази, в която те е страх да действаш и направиш крачка встрани от познатата траектория, а в която си себе си, усещаш подкрепа и това те движи напред. "Правим много компромиси. Имахме силно изградени характери дори в началото, въпреки че бяхме още малки." За какво си говорят най-често? "Основно за работа. Това ни изигра лоша шега. Работим заедно, живеем заедно, всичко правим заедно. Не оставихме въздух на връзката. Имахме сюблимен момент преди може би две години, за малко щяхме да се разделим, но седнахме и поговорихме."

Борис и Елица Бехар-Михайлов

За Боби семейството е наистина важно. Той e балансът от тази гледна точка, тъй като държи на времето без работа и телефони - нещо, на което учи любимата жена. "Има периоди, в които е по-лесно, но има и по-натоварени моменти", казва той. "Иначе сме много добър екип", продължава Ели. "Никога не сме имали нагласата, че аз ще ставам инфлуенсър, а той - фотограф. Знаеш, преди седем години изобщо ги нямаше тези неща. Правихме всичко за кеф." Още в интервюто за ексклузивната ни дигитална корица през лятото, Ели сподели, че именно съпругът ѝ купува домейна mademoisellie.com. "Каза ми "добре, сбъдни я тази мечта". Години наред обяснявах, че искам да го направя, но не знаех дали ще се харесам, ще мога ли изобщо. Той ме тласна. Обикновено трябва някой да ми даде началото."

Поправете ме, ако греша (не греша), но това звучи като възможно най-голямата проява на любов. Признавам обаче, че не мога да разбера дали са от по-романтичните или по-реалистичните двойки, не че едното пречи на другото. "И двамата сме Риби и сме много емоционални. Обичаме жестовете. Първите години във всяка връзка са УАУ, всеки се опитва да впечатли другия с детайли и жестове. Не е нужно да са големи. Вярваме, че хората не трябва да спират, дори да са заедно от 50 години. Не може да се отделя време всеки ден, но е добре човекът до теб да знае, че го обичаш. И цениш. И че не е даденост."

Ели и Боби не са се променили много през годините, но стилът им - със сигурност. "През лятото се обличам по-лежерно. Мисля, че това се среща при повечето мъже. Зависи в какво настроение съм и как искам да изляза от вкъщи", споделя той. Няма да ви изненадам, но Ели се включва и разкрива, че винаги е носила усещането за красиво в себе си. "Майка ми беше изключително голям естет. Аз съм имала залитания - разкъсани модели, камъни, неща, с които ти е ясно, че няма да ме видиш сега. Трендовете служат за вдъхновение, дават възможност да ги пречупиш през своята призма. Често ни обясняват какво е модерно и как трябва да изгледаме по калъп, за да бъдем харесвани."

Двамата всъщност са част от семейството на Tommy Hilfiger отдавна. Боби най-редовно се спасява от студовете с яке на бранда, което купува от Виена преди няколко години. Носи го непрекъснато, защото е ЯКЕТО. Тапетът на телефона на Ели пък е кадър от сравнително скорошното им пътуване до Сицилия, където отново са облечени в Tommy. За деня на снимките носят красиви плетени пуловери от новата колекция, които ги превръщат в типичното американско семейство по време на празниците, но и пасват добре на аристократичното им виждане за бъдещето. "Дрехите със сигурност носят духа на 90-те и ни карат да се чувстваме спокойни и щастливи, че все пак сме били част от този период", споделя Ели. Боби потвърждава, че това е любим момент от модната история, която пък продължава да върви ръка за ръка с природата.

"Ако не е така, няма как да има развитие. Силно вярвам, че Tommy са взели правилното решение, карайки ни да се чувстваме едно цяло с природата." Боби е подготвен и се включва с факт, който му е станал известен наскоро - преди няколко години брандът създава първите 100% рециклирани дънки. За сезон есен 2023 Tommy Hilfiger отива още по-далеч в пътуването си ръка за ръка с природата, създавайки топли зимни essentials като така обичаните пухени якета. Изработени от 100% рециклиран полиамид с пълнеж Thermolite®, както и от първокласна рециклирана изолация, направена от минимум 85% текстилни отпадъци и използвани пластмасови бутилки, якетата обещават празничен сезон, пълен със страхотни спомени, които ще издържат изпитанието на времето и природата.

През последните няколко месеца вървяхме по този път с Tommy Hilfiger, събирайки истории, забавни моменти, искрени разговори, preppy визии и привлекателната носталгична естетика на 90-те, за да отбележим връзката между семейството и модата, както ги вижда едноименната американска марка. Надяваме се, че сме ви вдъхновили да бъдете още по-близки с хората, които смятате за семейство, както и че сте открили следващите придобивки за вашия гардероб от колекцията есен 2023 на Tommy Hilfiger.

Открийте своите нови любими модели в магазините на Tommy Hilfiger в The Mall, Paradise Center и Serdika Center.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA