Шарлиз Терон за бурната реакция на мъжете към нейната изповед за самотата

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 18 април 2019

43-годишната Шарлиз Терон (Charlize Theron) изненада феновете си с провокативно изявление в началото на април. Актрисата посъветва противоположния пол да прояви повече смелост и да ù обърне внимание, тъй като тя е „напълно свободна”.

Наскоро Шарлиз гостува на сутрешното шоу на KTLA-TV. Водещият Сам Рубин попита звездата дали думите ù са все още актуални.

„Свети ли още лампата на твоето такси?” - обърна се той към актрисата. В отговор Терон се засмя и каза, че е готова да пътува, а лампата все още е включена. Шарлиз обаче се оплака, че мъжете са възприели думите ù буквално и реакцията им е била изключително бурна.

Звездата отбеляза, че сега се радва на много внимание. И не пропусна да добави, че носи пълната отговорност за думите си.

На въпроса на водещия дали е имало положителни моменти след откровението ù, Шарлиз отговори интригуващо. „Да, имаше. И това е добрата част”, каза актрисата.

Преди това звездата от филма „Чудовище” призна, че не е имала сериозни отношения с мъж в продължение на вече десет години. Преди това в светските среди се коментираха отношенията между Шарлиз Терон и Брад Пит. Мнозина смятаха, че двамата се срещат, но звездите не потвърдиха тези слухове.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA