Сестрата на Бритни Спиърс отрече обвиненията на пресата

И коментира ситуацията с психиатричната клиника

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 25 април 2019

В началото на април стана известно, че Бритни Спиърс е постъпила за лечение в психиатрична клиника. Според думите на вътрешни хора, певицата е преживяла сериозен стрес след болестта на баща си и е решила да възстанови психичното си здраве в болница - по собствено желание. Но тези дни в таблоидите се появи противоположна информация. Някои източници твърдят, че семейството на Бритни, включително бащата на актрисата, който е и неин настойник, насилствено са изпратили звездата в психиатрична клиника.

Официалната причина е, че Спиърс отказва да приема лекарствата, предписани от психотерапевти. Неофициалната - бащата не иска Бритни да се омъжи, защото в този случай той ще загуби попечителството си и няма да може да управлява финансите на дъщеря си.

В това не иска да повярва сестрата на Бритни - Джейми Лин Спиърс – тя твърди, че това не е вярно. „Кой беше с нея преди 10 години? Аз бях тук преди всички останали и ще остана и след това. Обичам сестра си толкова силно, колкото е възможно. И всеки, който се опитва да твърди обратното, може да върви по дяволите с неговите коментари за това, което той не разбира. Не си струва повече да обиждате мен и онези, които обичам”, пише Джейми в профила си в Instagram и публикува архивно видео, в което е със сестра си.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA