Киану Рийвс призна, че си няма никого в живота

Красавецът Киану Рийвс се радва на доста успешна година. Наскоро той стана лице на Ив Сен Лоран, а новият му филм „Джон Уик" 3 разбива боксофис рекордите.

Всичко това би трябвало да е удовлетворително за актьора, но в скорошно интервю за The Jakarta Post той разкри, че личният му живот не е съпътстван от същите успехи.

Когато беше помолен да определи какво означава за него любовта, той отговори: „Имаш предвид романтичната любов ли? Знаеш ли.., аз съм самотен човек…”

Самотното момче Киану признава, че „си няма никого" в живота. „Но ако се случи, бих уважавал и обичал другия човек; надявам се същото да получа и аз”, споделя актьорът.

Понякога е трудно да си обясним самотата или проблемите на звездите. Може би защото те изглеждат перфектни, винаги усмихнати, блестящи и сдържани. Но нека не забравяме, че всеки човек, независимо от своята слава и своите успехи, носи ранима душа. А най-голямата болка за една душа е самотата. Особено когато няма с кого да споделиш богатството и радостите си. Да пожелаем на Киану да срещне истинската любов – онази, с която няма да има нито миг време да мисли за самотата.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA