Какви подаръци получи принц Уилям от Кейт Мидълтън и децата?

На 21 юни принц Уилям отпразнува своя 37-ми рожден ден. Празникът на монарха се проведе скромно – той беше заобиколен от семейството си в Лондон. „Какво да подаря на на човек, който си има всичко?” - е въпрос, който Кейт Мидълтън със сигурност си е задавала, докато подготвя подарък за съпруга си. И изглежда, тя е намерила отговор - това са емоциите. Вътрешен човек в Кенсингтън Палас каза, че Кейт и по-големите им деца (принц Джордж и принцеса Шарлот) са създали за Уилям специален албум, който отразява значими събития за семейството през изминалата година.

„Кейт и децата направиха голям албум с детски рисунки, колажи, съвместни снимки и гравюри", казва източникът. До самия рожден ден, херцогинята е крила подаръка при сестра си Пипа, така че Уилям да не се натъкне на него случайно у дома.

Инсайдерите казват, че албумът се е превърнал за Уилям в напомняне за важността на семейството в живота му. На фона на слуховете за връзката на херцога с Роуз Ханбъри, този жест на внимание от страна на близките му е особено важен. Освен това, източници, близки до двойката, посочват, че Кейт и Уилям „са свършили отлична работа, за да подновят предишните си взаимоотношения и, независимо от разногласията, те се обичат, а децата им са най-ценното в живота им.”

Кейт Мидълтън

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA