Момчето си отива: Брад Пит напуска актьорската професия?

Брад Пит се появи на корицата на новия австралийски брой на GQ и даде подробно интервю, в което разказва за творческите си планове. И те изглеждат доста неочаквани. Брад признава, че иска да работи повече от другата страна на камерата и по-малко да играе роли във филми.

„Аз съм зад камерата, когато продуцирам, и наистина се наслаждавам на това. Снимам роли все по-малко и по-малко. И вярвам, че в крайна сметка това е задача за по-младите. Въпросът не е, че няма роли за по-възрастните мъже, просто мисля, че такива са правилата на играта. Всички преминават през естествен подбор. Искам да вярвам, че мога да бъда ангажиран както с актьорство, така и с продуциране. Но може да се окаже, че съм динозавър и дори не го осъзнавам. А кометата вече се приближава”, споделя чувствата си актьорът.

Разбира се, филмите, в които Брад Пит се изявява като продуцент, са не по-малко интересни за публиката. И все пак се надяваме, че той няма да се откаже изцяло от ролите. Каквото и да е, това интервю е друга добра причина да гледате филма „Веднъж в Холивуд” на Тарантино, който излиза този месец.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA