Дженифър Лопес танцува на пилон в нов филм

През март тази година видяхме първите кадри от заснемането на филма „Hustlers” („Мошенички”), в който Дженифър Лопес играе една от главните роли. А тези дни в Instagram профила на певицата беше публикувана закачка, в която Джей Ло е стриптийз танцьорка.

Премиерата на пълния трейлър ще се състои утре, 17 юли. Ако искате да видите танца на Дженифър, който продължава повече от секунда, можете да гледате видеото ù за песента Medicine, в което певицата демонстрира умението си да взаимодейства с пилона. „Много е трудно! Имам синини по цялото ми тяло – това прилича на акробатика. Наистина уважавам тези, които правят това професионално. Когато погледна какво правят тези момичета с краката си, постоянно се питам как е възможно това?” споделя впечатленията си Дженифър Лопес с Джими Кимел.

Танцувалните способности на Джей Ло ще можем да оценим през септември, когато филмът „Мошенички”ще бъде пуснат по кината. А през април тази година модните дизайнери признаха Дженифър Лопес за новата икона на стила.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA