Скарлет Йохансон показа годежния си пръстен

Преминалото в Сан Диего събитие Comic-Con беше изпълнено с новини, при това не само за филми с Анджелина Джоли и Натали Портман. На панелната дискусия на Marvel присъства също и Скарлет Йохансон, която говори за следващия филм си „Черната вдовица”, премиерата на който е насрочена за 1 май 2020 година. Но общественият интерес бе привлечен не толкова от изказването на Скарлет. Актрисата също демонстрира и годежния си пръстен - за първи път от обявяването на годежа си с 37-годишния комик Колин Йост.

Предполага се, че бижуто с 11-каратов жълт диамант е създадено от Джеймс де Живанши - дизайнер на бижутерската къща Taffin и племеник на Хюбърт де Живанши. Можете да видите пръстена в профила на марката в Instagram.

View this post on Instagram

11 cts light brown diamond, type 2A.

A post shared by TAFFIN (@taffinjewelry) on

Напомняме, че Скарлет е имала два предишни брака. От 2008 до 2011 г. тя е съпруга на актьора Райън Рейнолдс, а от 2014 до 2017 г. е с журналиста Ромен Дориак. За Колин обаче този брак ще бъде първият. Тяхната връзка със Скарлет започва през май 2017 г., а две години по-късно стана известно за предстоящата сватба, чиято дата все още не е обявена.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA