Дъщерята на Анджелина Джоли и Брад Пит вече не иска да живее с майка си?

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 05 август 2019

Семейните драми при Анджелина Джоли, Брад Пит и децата им не свършват. Този път в светлината на прожекторите е биологичната дъщеря на бившите съпрузи, 13-годишната Шайло. Според съобщения на западните медии, момичето вече не иска да живее с майка си и ще се премести при баща си възможно най-скоро. Причината за това решение е общото недоволство на Шайло от начина, по който Анджелина се е държала по време на развода и обсъждането на родителските права. Също така, момичето е уморено от постоянното внимание на феновете на звездната си майка и се надява при Брад да бъде по-спокойно. Това съобщи изданието NW, като се позова на инсайдър от обкръжението на актрисата.

„Домът им изглежда като след бедствие и Шайло вече не може да живее така. Тя постави Анджелина пред факта, че си тръгва без да иска разрешение. Разбира се, постъпката на Шайло ще опустощи Анджи, защото тя се нуждае от децата си", разказва източникът.

Що се отнася до реакцията на Брад Пит, той е изключително доволен от това решение на дъщеря си и я очаква с нетърпение у дома. Твърди се, че Шайло също е намекнала, че няма нищо против да се премести при баба си и дядо си (родителите на Брад - Уилям и Джейн).

„Разбира се, че Брад е щастлив. Това обаче може да бъде само началото. Възможно е и другите деца да последват примера на Шайло. Всички са уморени от поведението на майка си. Не бих се учудил, ако до края на лятото Брад поеме грижата грижи за всички деца", продължава да споделя информация инсайдърът.

Докато таблоидите продължават да обсъждат слуховете, Gossip Cop публикува снимки на Джоли с Шайло и другата дъщеря Захара, които са заедно на художествена изложба в Лос Анджелис. По време на разходката с майка си и двете деца изглеждат щастливи. Изданието се е свързало с близък приятел на семейството, който твърди, че информацията за преместването на Шайло е напълно измислена.

Анджелина Джоли

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA