Хайди Клум и Том Каулиц се ожениха в Италия

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 05 август 2019

Феновете отдавна чакаха сватбената церемония на Хайди Клум и Том Каулиц. Както се казва, чакаха да се вземат. Звездата двойка легализира връзката си тази зима, но основното тържество беше отложено за лятото. И през уикенда (най-накрая!) това се случи: знаменитостите  отпразнуваха любовта си в кръга на близки приятели.

Празникът се проведе на остров Капри. За основната част от него, Хайди беше избрала пищна рокля с впечатляваща долна част и обемни ръкави, щедро украсени с цветя. На предварителното парти, булката беше в дантели от Alessandra Rich, а след партито облече свободна бяла туника с връзки отпред. Бляскавото събитие се проведе на легендарната яхта Christina O, принадлежала някога на Жаклин Кенеди и Аристотел Онасис. На нея също така празнуваха сватбата си Грейс Кели и принц Рение III.

Напомняме, че Том сключва брак за първи път, но за Хайди този брак е трети подред. Въпреки това, Хайди признава, че не се е чувствала толкова щастлива с никого от хората около нея. Какво можем да кажем, освен „Горчиво!".

Хайди Клум

Хайди Клум

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA