Меган Маркъл пише книга за деца

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 06 август 2019

Преди няколко дни стана известно, че Меган Маркъл активно работи по създаването на собствена марка офис дрехи, а вчера бе потвърдена информацията, че херцогинята се подготвя да издаде книга за деца.

Според инсайдер, приближен до кралското семейство, книгата ще бъде посветена на кучета от приют. Известно е, че Меган обожава кучетата и самата е взела домашните си любимци от приют. Според източника, сюжетът на книгата е напълно измислен и няма да бъде свързан с живота на херцогинята в кралското семейство: „Меган обожава животните и домашните си любимци, затова иска да ги превърне в главни герои на творбата. Историята по никакъв начин няма да повлияе на кралската част от живота на херцогинята."

Кога да очакваме книгата все още не е известно. Според източници, работата по проекта все още е на начален етап.

От една страна, решението да напише книга може да бъде повлияно от опита на Меган като гост-редактор на Vogue UK (припомняме си, че херцогинята работеше по септемврийския брой на модното издание), а от друга – от раждането на сина ù Арчи.

Между другото, Меган не е първата в кралското семейство, решила да издаде собствена книга за деца. По-рано това направиха принц Чарлз и Сара Фъргюсън - бившата съпруга на родния брат на Чарлз - принц Андрю.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA