Анджелина Джоли иска да има седмо дете

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 10 септември 2019

44-годишната Анджелина Джоли преживява доста тежко преместването на най-големия син Мадокс в Южна Корея. По този повод актрисата се замисля за още едно осиновяване.

След като първородният ù замина за чужнина, за да получи там висшето си образование, Анджелина се чувства потисната. Отначало тя искаше да разсее тъгата си, ходейки по срещи, но след това реши да запълни празнотата по различен начин. Според някои източници, Анджелина обмисля осиновяването на седмо дете още преди края на тази година.

Анджелина Джоли

„Благодарение на работата си в ООН, тя има връзки с много страни. Тя методично обмисля решението си и търси дете в страните от Близкия изток”, цитира инсайдъра изданието Radar Online.

Актрисата се надява, че ще има време да завърши работа във филма „Вечните”, където играе ролята на супергероиня. Изпращането на Мадокс в университета беше много емоционален момент. Анджелина призна, че не може да сдържи сълзите си. Сега тя прекарва време с най-малките си деца, за чиято опека се бореше дълго време с Брад Пит.

Анджелина Джоли

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA