Риана: Ще имам тъмнокожо момиченце

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 17 септември 2019

Миналия четвъртък Риана проведе своя пети годишен благотворителен бал Diamond Ball, по време на който разговаря с журналисти от изданието Essence. Певицата се обърна към тъмнонокожите жени: „Аз съм тъмнокожа жена. Родила ме е тъмнокожа жена, която е родена от друга чернокожа жена. И ще имам тъмнокожо момиченце. Това съм аз, това е моята същност, моето ДНК, моят дух. Винаги отстоявам това, в което вярвам, тези, които уважавам и обичам. Майка ми ме е отгледала като прекрасна жена, а самата тя е мощен невероятен пример за това как да се справяме с житейските обстоятелства. И съм сигурна, че е научила това от майка си. И аз ще направя същото. Ние сме безупречни, специални. Примирете се с това.”

Причината за спекулациите за бременността на Рири е нейната фраза „Ще имам тъмнокожо момиченце". Може би това не се отнася за близковременните планове на певецата. Но в такъв случай защо е сигурна, че ще роди дъщеря, а не син?

Личността на Риана се превърна в тема за слухове. На благотворителната вечер Рири се появи в луксозна кадифена рокля на Givenchy, подчертаваща фигурата ù - включително закръгленото ù коремче. То също не е сигурно доказателство за бременност, но комбинацията от тези фактори дава основание на западните таблоиди и фенове на певицата да спекулират с темата за бременността ù.

Риана многократно е споделяла, че мечтае да стане майка. Ще се сбъдне ли тази мечта в обозримо бъдеще? Без официални коментари лично от певицата няма да можем да дадем категоричен отговор на този въпрос.

Риана

Риана

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA