Моника Белучи за разочарованията, мотивацията и женствеността

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 05 ноември 2019

Тази година Моника Белучи навърши 55 години и с радост споделя своя житейски опит с феновете си. Актрисата се снима за изданието ELLE Weekly, пред което говори за отношенията с бившия си съпруг Венсан Касел, за тайните си за красота, разочарованията и мотивацията.

„Върху отношения като нашите трябва да работят и двамата партньори. Ние се опитваме. Разбира се, това е съвсем различна връзка, защото много в нея липсва. Но винаги можете да я изведете на ново ниво. Ние не сме точно приятели, а като родители сме партньори в нея. В началото беше много трудно - имаше скандали и неразбиране. Сега интересите на нашите дъщери са на първо място. Когато Венсан и аз общуваме добре, момичетата са щастливи. В името на тях оставихме всички обиди в миналото и се опитваме да бъдем подкрепа един за друг”, казва Моника.

Тя разказа следното за своите бюти експерименти и тайни за красота: „Много хора смятат, че когато една жена смени прическата си, в живота ù също настъпват важни промени. Не съм склонна да вярвам в различни суеверия, но предполагам, че ме очаква нещо ново занапред. Да видим. Не давам съвети, това е твърде личен избор и не съдя, всеки трябва да прави каквото чувства, основното е да го направи добре. На 55 години все още можем да живеем с работата си, да изразяваме себе си и да бъдем символ на женствеността... Единственото, което мога да кажа: влагайте страст в това, което правите. Работата, която харесвате, е голямо щастие.”

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA