Салма Хайек: Beauty тайни и нов филм

53-годишната актриса, която съвсем скоро ще се появи отново на големия екран в лентата „Like a Boss", споделя, че не обръща поглед назад и приема всичко с широко отворени ръце.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 декември 2019

"Никога не съм виждала майка ми или баба ми да се страхуват от това, че остаряват. Аз също не се притеснявам"

Ако има нещо, което Салма Хайек може да направи безпроблемнно, то е винаги да изглежда като готова за червен килим. „Майка ми непрекъснато демонстрира важността на това да остаряваш изискано. Никога не съм виждала нея или пък баба ми да се страхуват от това, че остаряват. Аз също не се притеснявам", разказва актрисата в ново интервю за популярното американско издание InStyle. За страниците на изданието Салма споделя и своята най-голяма тайна за здрава и красива кожа, която е наследила от баба си: „50 процента ни дава продуктът, останалите 50 – начинът, по който го прилагаме, затова масаж, масаж, масаж."

Актрисата, която се появи на корицата на септемврийския брой на Vogue, редактиран от Меган Маркъл, е сред най-изявените активистки в момента и признава, че това нейно амплоа успява да я предизвика и ѝ дава възможността да чуе хиляди различни истории: „Когато хората споделят историите си с теб, пазиш ги в сърцето си и част от тях започва да живее в теб, а това ти дава допълнителна доза вдъхновение".

Какво вдъхновява съпругата на Франсоа-Анри Пино? Работата. През последните 12 месеца Хайек успява да заснеме цели пет филма, всеки един - по-различен от предходния. „Molly", където играе със Сали Потър и Хавиер Бардем е само един от тях, а „Like a Boss" е сред най-очакваните заглавия за следващата година. В лентата Хайек ще изиграе генерален директор на голяма козметична компания, а актрисата много лесно влиза в тази своя роля, защото самата тя има опит в сферата със своята линия Nuance Beauty. „Исках всеки да може да си позволи най-доброто - социалистическата ми идея за красота", шегува се актрисата за вдъхновението си зад козметичното начинание. „Научих много неща за човешката психология по време на снимките на филма", споделя тя, „обсебеността ни от красотата и външния ни вид е свързана с толкова много неща, а дори не го осъзнаваме. Възприятието за красотата е на емоционално, духовно и психологическо ниво."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA