Хейли Бийбър срещу социалните мрежи: "Истината е, че боли да бъдеш разкъсан в интернет!"

"Бих могла да ви говоря цял ден как омразата не ме измъчва, че казаните думи не ми влияят..."

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 януари 2020

Самите ние бихме загубили търпение, ако започнем този текст с толкова добре познатите и клиширани разбирания относно социалните мрежи. Не само защото ги ползваме често, а и защото най-вероятно точно там сте открили връзката, която ви е довела до този материал. Разбира се, не е изключено да бъде и красивото лице на Хейли Бийбър, което тя ползва не само, за да трупа милиони долари в банковата си сметка. Племенницата на Алек Болдуин публикува нов пост в Instagram, който посвети на човешките взаимоотношения и нейната връзка със социалните медии.

„Бих казала, че любимата ми част от съществуването е връзката между хората. Обичам да намирам сходни интереси с другите, да чувам историите на хората, да се смея с тях, да плача с тях. Усещам това дълбоко в себе си. Сърцето ми експлодира от щастие, когато съм с приятелите и семейството си и виждам, че те са щастливи", започва поста на Хейли, който достига до всички нейни 24 милиона последователи.

485

„Причината да казвам това e фактът, че се чувствам наранена, когато хората не видят сърцето ми и коя съм аз всъщност. Причината изобщо да споделя това е защото Instagram и Twitter създават толкова враждебна среда, в която да бъдем злобни едни с други. Хората нямат времето да обърнат внимание на другите преди да започнат с директната омраза, а това уврежда истински красивите връзка и отношения между хората."

Да бъдем честни към самите себе си понякога не е лесно, но в даден момент e повече от необходимо. „Бих могла да ви говоря цял ден как омразата не ме измъчва, че казаните думи не ми влияят. Истината е, че боли да бъдеш разкъсан в интернет!!! Боли да се сравняваш с други човешки същества всеки ден, боли хората да скачат в заключения и да правят предположения за живота ти. Боли да се чувстваш така, сякаш не се вписваш в определен стандарт. Споделям това, само защото всичко това ми влияе психически и емоционално. Дано това помогне на някого, който се бори със същото нещо", допълва съпругата на Джъстин Бийбър, с която искрено се съгласяваме.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA