Кралица Елизабет II с ултиматум към Хари и Меган?

Говори се, че Нейно Величество е наредила на дворцовата администрация спорът за бъдещите роли на херцога и херцогинята на Съсекс да бъде разрешен най-късно до утре вечер.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 януари 2020

Елизабет II настоява конфликта с принц Хари и Меган Маркъл да бъде разрешен до 72 часа. Кралицата е поставила краен срок за справяне със създалата се ситуация, защото се очаква Хари да напусне страната за неограничен период от време. ​Нейно Величество се надява с промяната на правилата за кралските задължения не само да вразуми внука си, но и да предотврати бъдещи подобни скандали. Според английските медии и източници, близки до семейството, предстои среща между Хари, Уилям, Елизабет и Чарлс, на която да бъде обсъдената ситуацията около "Мегзит", както стана известен скандалът в публичното пространство. Британският журналист Том Брадби твърди, че цялото семейство е воювало с Меган и Хари и двамата на практика са били притиснати да се оттеглят от най-близкия кръг на кралицата. Цялото семейство е било наясно от доста време как ще се стекат обстоятелствата, а единствената изненада за тях е било обявяването на самата новина, за което не са били известени предварително.

00

Кейт Мидълтън и принц Уилям се надяват да бъдат предприети действия, които да бъдат в полза на всички страни, а представителите на фамилията разясниха, че целият процес е изпълнен със сложни детайли, които трябва да бъдат разяснени преди окончателното оттегляне на Меган и Хари от британската корона. Двамата мотивираха на пръв поглед изненадващото си решение, като изтъкнаха факта, че искат малкият Арчи да има нормален живот, далеч от очите на любопитните папараци. В момента той е в Канада, заедно с Меган, която се очаква да се присъедини към срещата чрез осъществена телефонна връзка. Какво предстои да се случи, можем само да гадаем, защото както стана ясно, двойката умее да демонстрира своя силен характер.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA