Дакота Фанинг на 26: за актьорската кариера и подаръците от Том Круз

Русокосата актриса днес отбелязва своя 26-и рожден ден! Зад гърба си тя има телефон, който ѝ е подарен лично от Том Круз, кон, с който я е изненадал Кърт Ръсел, както и невероятна актьорска кариера, за която тя има какво да разкаже.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 23 февруари 2020

"Запомних тези хора не с подаръците, а с това, че успяха да оставят спомен в мен", споделя вече 26-годишната актриса

Звездата на Дакота Фанинг изгрява още във филма „Аз съм Сам" през 2001-ва, когато си партнира с Шон Пен, Мишел Пфайфър и Лора Дърн, а модерното поколение я познава след епичното ѝ вампирско превъплъщение в „Здрач". По-голямата сестра на Ел Фанинг споделя, че се е ползвала с доста привилегии по пътя си към славата, но въпреки това помни всички онези ценни моменти, които са оставили спомен в съзнанието ѝ, а именно работата с големите в индустрията.

„Получих първия си iPod и мобилен телефон от Том Круз, когато работихме заедно по „War of the Worlds". Получих кон от Кърт Ръсел, след като си партнирах с него в „Dreamer". Мисля обаче, че не запомних тези хора с подаръците, а с това, че успяха да оставят спомен. Винаги се сещам за момента, в който навърших 10 години и правех филм с Робърт Де Ниро. В обедната почивка имаше парти изненада с любимата ми храна и много украса", а на снимачната площадка на „Аз съм Сам"  Мишел Пфайфър украсява цялата ѝ каравана с „розови и червени балони, както и с малки дрънкулки бонбони"- нещо, което прави и за седмия рожден ден на Дакота.

6+6

"Аз съм много лоялен човек и съм привлечена към лоялните хора", признава Дакота

Актрисата споделя, че за нея е от изключителна важност сигурността в отношенията и комуникацията ѝ с хората. „Аз съм човек, който наистина има желанието да прави нещата по правилния начин. Това включва уверението, че работя с правилните хора по правилните причини. Важно е да се чувствам близо до хората, които са част от моя екип, и че всъщност се грижим един за друг чисто човешки. Аз съм много лоялен човек и съм привлечена към лоялните хора. Такава съм и с приятелствата: ако сме приятели, очаквам, че ще е завинаги. Това може да доведе до много разочарования, особено когато другите не се чувстват така."

+998

Като доста хора, които най-вероятно все още търсят себе си, и Фанинг е момиче, което не е готово да разкаже на всеки своята история, затова доста внимателно избира кога и пред кого да го направи: „Определено задържам всичко в себе си, докато не се почувствам комфортно. Подхождам с внимание към хората, които са по другия начин. Когато някой споделя твърде много, а аз едва го познавам, се питам как е решил, че трябва да знам цялата му житейска история", коментира тя в свое интервю, „Наскоро исках да споделя малко повече за това коя съм, защото се чувствах разочарована от хората, които мислят, че всъщност ме познават. Искам мнението ми да бъде обективно и да говоря за неща, които наистина ме интересуват или смятам за забавни." Правилно решение!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA