Ан Хатауей отглежда децата си, спазвайки тези 4 правила

Слънчевата актриса, която стана майка за втори път в края на миналата година, споделя своя подход към децата.

Нека нещата бъдат прости

Майките, особено новите „в играта", са по-склонни да се притесняват за децата си. Разбира се, че никой родител не иска детето му да бъде нещастно или болно, но актрисата съветва всички да предприемат по-прост подход към нещата. Далеч не е нужно да се притеснявате за всякакви дребни неща. Колкото по-спокойни сте вие, толкова по-спокойно ще бъде и детето ви.

Окей е да приемаш съвети от други родители

Много жени получават съвети, когато са бременни или отглеждат дете. Ан съветва майките да не се затварят твърде много и да бъдат отворени към получаване на информация от други родители. Разбира се, само тази, която има някакво основание, но в крайна сметка е добре да не игнорираме другите напълно.

12

Пазете децата настрана от социалните мрежи

Хатауей говори открито по някои теми, но наистина се наслаждава на личния си живот. Актрисата от „Дневниците на принцесата" стои настрана от социалните мрежи и не споделя снимки на децата си. „Почувствах се сякаш съм поканила хората в живота си. Въпреки че бях горда с начина, по който го направих, не съм сигурна дали бих го направила отново", коментира тя за единствения случай, в който публикува кадър на сина си Джонатан.

Гледайте ги в очите

Актрисата споделя, че иска децата ѝ да се чувстват обичани. Какъв по-лесен начин да разбереш дали един човек е искрен с теб от това, ако той те гледа в очите с добри намерения? Всички родители имат различен подход към децата си, трябва да намерите правилния начин за себе си.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA