8-те неща, от които Дженифър Анистън има нужда в живота си

Любимата ни "Приятелка" споделя 8-те неща, които я мотивират и вдъхновяват ежедневно.

Всички познаваме и обичаме (разбирайте: обожаваме) Дженифър Анистън още от времето, когато беше Рейчъл Грийн в култовия ситком „Приятели". Актрисата може да се похвали със звезда на Алеята на славата, продуцирането на редица филми, близки отношения с Брад Пит и Рийз Уидърспуун и любовта на много, много хора. Ние, от своя страна, решихме да надникнем в личния ѝ живот и да открием осемте неща, от които има нужда в ежедневието си. Според нейните думи, разбира се!

0

КОМФОРТНИЯТ СТИЛ "Важно е да бъдеш секси, но в комфорта се крие истината. Често заемам дънки от гардеробите на приятелите си и винаги стоят по-добре на мен, отколкото на тях."

ЙОГАТА И МЕДИТАЦИЯТА "Толкова красиво преживяване. Дори да са просто пет минути на ден, в които седиш и се фокусираш върху дишането и мислите си."

ДОМЪТ И СТРАСТТА КЪМ ИНТЕРИОРНИЯ ДИЗАЙН "Когато правя ремонт вкъщи, винаги вземам активно участие в процеса. Ако не бях актриса, щях да бъда дизайнер. Има нещо в избирането на мебели, платове и декорации, което просто изпълва душата ми."

0

МЕКСИКАНСКАТА ХРАНА "Ясно е, че обичам Мексико и мексиканската кухня. Няма нищо по-вкусно от хрупкава тортила с много гуакамоле."

УВЕРЕНОСТТА "Важно е всеки да я притежава. Бивше гадже винаги ми казваше, че изглеждам по-добре, когато съм без грим. Отне ми време да го осъзная, но май наистина беше прав."

0

ПРИЯТЕЛИТЕ "Приятели" наистина ми даде много, но най-ценното, което остана след тези 10 години, със сигурност е връзката ни с момичетата – Кортни и Лиса. Те са прекрасни!"

КУЧЕТАТА "Мъжете идват и си отиват, кучетата остават при теб. Няма друга такава връзка. Тъжно е, че не живеят толкова, колкото трябва и понякога се налага да се разделиш с тях, но тази любов е безусловна."

ЧЕТЕНЕТО "Това, което четеш, трябва да бъде стойностно и непрекъснато да те провокира. „Lifespan" на Дейвид Сенклер е на нощното ми шкафче в момента."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA