Това са първите 3 филма, които ще се появят в кината след края на изолацията

След месеци, в които киното се изразяваше само в Netflix, плавно започваме да си проправяме пътя към киносалоните... отново.

Киносалоните са затворени от месеци, а световните премиери на всички дългоочаквани ленти бяха изместени поне до втората половина на годината. Имайки предвид мерките за социално дистанциране и липсата на нови филми, очаква се част от кината да останат затворени за още известно време. Ето обаче, че филмовата индустрия също започва да се събужда, защото с началото на юли идват и първите три филмови премиери, които ще ни пленят на големия екран.

ЯРОСТ НА ПЪТЯ

Премиерна дата: 1 юли 2020 г.

Филмът изглежда като любопитен психологически трилър, който изследва крехкия баланс на едно общество, изтласкано до ръба от напрежение и бързане. Сюжетът разказва за това до какви фатални последствия може да доведе яростта на пътя. Рейчъл (Карен Пистолиус) бърза за работа и на един светофар натиска продължително клаксона на колата си, с което ядосва мъжа в автомобила пред нея. Въпросният непознат (Ръсел Кроу) преживява тежък срив и се чувства безсилен и незабелязан. Затова решaва да даде урок на Рейчъл, като всички, които тя обича, се превръщат в негова мишена. Това, което следва, е опасна игра на котка и мишка, която доказва, че никога не знаете колко общо може да имате с хората, от които бягате.

TENET

Премиерна дата: 17 юли 2020 г.

Дългоочакваният филм на създателя на „Генезис" (Да, Кристофър Нолан!) е описван като екшън от епичен мащаб, в който действието ще се развива в света на международния шпионаж. Локациите на лентата се намират във Великобритания, Индия, Естония и още няколко страни, а главният герой не само ще се бори за оцеляването на целия свят, но и ще се наложи да пътува извън реалното и познатото ни досега време. Хммм...

МУЛАН

Премиерна дата: 24 юли 2020 г.

Легендата за Мулан получава своя нов живот в невероятната игрална адаптация на древната китайска поема и емблематичната приказка на Дисни от края на 90-те. Когато Китай е нападнат от нашественици от севера, предвождани от безмилостния Бори Хан, императорът издава указ, че по един мъж от всяко семейство трябва да служи в армията и да защитава страната си. В семейството на Хуа Мулан единственият мъж е възрастният ѝ баща, който някога е бил уважаван воин, но сега е прекалено немощен и не би оцелял в още една битка. За да освободи баща си от дълга му към родината и императора, Мулан решава да се престори на мъж и заминава вместо него да се подготви за предстоящия сблъсък с Хан и страховитата вещица, която го съпътства. 

Кой от филмите очаквате с нетърпение?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA