Уверена, сексапилна и успешна, Адриана Лима става на 39!

Адриана Лима отдавна не е само секссимвол, но и (супер)модел за подражание... Честит рожден ден на бразилската красавица!

Адриана Лима е ... просто Адриана Лима. Бразилският модел отдавна е не само секссимвол, но и истински пример за подражание на жените, търсещи баланса между своя скрит сексапил и открита женственост.

Кариерата на Лима започва, когато тя е на 13 години и получава одобрение да се яви на престижен кастинг, макар самата тя никога да не е смятала, че има необходимите дадености, за да стане име в професията. След няколко локални успеха, тя се премества в Ню Йорк и започва да се появява на страниците (и кориците!) на Vogue, Marie Claire и други световноизвестни модни издания.

https://www.instagram.com/p/B0BNsr4FK08/

В последната година преди милениума Адриана дефилира за Victoria's Secret и се появява в ревютата на бранда чак до 2018 година, когато сваля крилата и слиза от подиума. Именно тя е най-дълго работелият за компанията модел, а работата ѝ за нея успява да я превърне в онази жена, по която всички въздишат с пълно право.

Използваме 39-ия рожден ден на Адриана, за да ѝ пожелаем още толкова успехи и прекрасни моменти, но и за да си припомним колко е важно да бъдеш уверен и наясно със себе си!

https://www.instagram.com/p/B81iJtIlV-_/

"Бъдете сигурни в себе си и в това, което искате. Модата не е само красота, а и добро отношение. Трябва да вярвате в себе си и да бъдете силни."

"Не трябва да имате мнение за всичко, ако сте известни."

"Бях много срамежлива. Когато за първи път започнах, трябваше да отида на кастинг и да бъда само бикини. Мислех, че съм твърде слаба, но влязох вътре и получих работата. Така започнах..."

"Грешно е човек да няма личност или сърце, защото не ми пука за стила и парите."

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA