Никой няма право да докосва чантата на кралица Елизабет II

Защо чантата на Нейно Величество Елизабет II е част от визията ѝ, която АБСОЛЮТНО НИКОЙ не трябва да докосва?

Началникът на протокола е неизменна част от Държавния департамент на САЩ, защото именно той е човекът, който консултира президента, вицепрезидента и държавния секретар по въпросите с националния и международния дипломатически протокол. В новата си книга Protocol: The Power of Diplomacy and How to Make It Work for You, бившият такъв на Щатите – Каприша Маршал, споделя повече за работата си със семейство Клинтън и семейство Обама.

05

В книгата Маршал разказва за посещението си на Бъкингамския дворец през 2011 г., заедно с Мишел и Барак, когато в опита си да помогне чантата на Нейно Величество да не изпадне на земята, е била хвърлена до стената от човек от нейния екип. "Казаха ми да не пипам чантата. Извиних се и попитах знаем ли какво има в чантата, а той ми отговори, че не знае какво има в чантата, но не трябва да я докосваме."

48

Следвайки естественото любопитство в подобна ситуация, Маршал разбира, че кралицата всъщност използва чантата като сигнал. Ако е на обичайното ниво на ръката ѝ, това означава, че срещата се развива добре и няма нужда от измъкване. Ако обаче я постави по-надолу по тялото си, това значи, че екипът ѝ трябва да я изведе от мястото веднага. "Хората спекулираха, че в чантата си има мобилен телефон, за да може да се обажда и да разговаря с внуците си – идея, която аз абсолютно обожавам", въпреки че според нас е малко вероятна.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA