"Родителският пакт" на Кейт Мидълтън и принц Уилям

"За тях е важно да отглеждат децата си с разбиране за техния социален статус, но също така искат да им дадат едно нормално детство."

Животът на кралското семейство винаги е представлявал интерес за широката аудитория. Извън публичните появи и постовете в социалните мрежи, всичко случващо се зад стените на някой дворец, изглежда съвсем обикновено, а животът на хората вътре - (почти) с нищо по-различен от този на всички техни последователи.

Източници, близки до Кейт Мидълтън и принц Уилям, разкриват, че двамата са сключили пакт, според който си обещават да бъдат „добри родители въпреки кралските си задължения."

https://www.instagram.com/p/B-B7Tu8FpS7/

Преди няколко години на пазара се появява книга със заглавието „Кейт: Бъдещата кралица", в която авторката Кейти Никол разказва историята на херцогинята на Кеймбридж и всичко около срещата и живота ѝ с принц Уилям. В нея тя споделя, че доколкото е възможно, двамата винаги се уверяват, че поне един от тяха ще бъде вкъщи, когато е време за чай, лягане, разказване на приказки или баня.

Изключително сладко от страна на двамата родители, които за пореден път доказват, че са точно толкова обикновени, колкото всички останали.

https://www.instagram.com/p/CBrAw7GFOv6/

Още от съвсем малък дукът на Кеймбридж е в публичното пространство. След всичко случило се със семейството му, търсенето на „нормален" живот за децата му е нещо, което той намира за изключително важно, а Кейт напълно подкрепя това решение.

В повечето дни, когато децата нямат някакви ангажименти със семейството си или не са вкъщи под социална изолация, Джордж и Шарлот ходят на училище, посещават спортни занимания и се срещат със свои приятели, които често канят в двореца, за да играят. „Децата са забележително обикновени въпреки кралския си произход. Виждала съм как Кейт разхожда децата в парка, как си играе с тях в пясъчника, как заедно обикалят градините. За тях е важно да отглеждат децата си с разбиране за техния социален статус, но също така искат да им дадат едно нормално детство." 

кейт уилям

На пръв поглед, странно или не, скорошно проучване доказва, че около 90% от съзнанието ни на възрастни се формира и развива преди да навършим пет години (!!), което показва, че е важно родителите да прекарват активно времето с децата си, да се грижат и говорят с тях още от най-ранна възраст, което очевидно е предпоставка за тяхното по-бързо и успешно развитие.

Родителите често следят времето, което децата им прекарват пред телевизионните екрани, особено, когато са малки. Кралското семейство не прави изключение. На Джордж и Шарлот е позволено да гледат любимите си видеа и анимационни поредици, но времето пред телевизора е ограничено.

https://www.instagram.com/p/CBs47LKlPig/

Друг важен фактор в отглеждането на децата е Карол Мидълтън - майката на Кейт. Двамата с Джордж често прекарват време сами заедно, когато това е възможно, а освен това, Карол винаги е насреща, когато Кейт има нужда от съвет. Кралският кореспондент Робърт Джобсън споделя: „Тази жена е чудесен модел за подражание на дъщеря си, до известна степен успява да балансира живота на Кейт като част от семейството, но и като човек, който също така има кариера. Мисля, че това е важен аспект от живота им – да запазят баланса във всичко." Изглежда се справят, при това доста добре.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA